Κίτρινο ρουζ: το πιο περίεργο πράγμα που παίζει τώρα στο instagram!

Την στιγμή που εσύ ζεις την ρουτίνα σου, κάποιοι άνθρωποι που είναι κλεισμένοι στον μικρο-μεγαλόκοσμο του instagram κάνουν πολύ δημιουργικά πράγματα που (ok!) μπορεί να μην είναι πάντα όμορφα αλλά προϋποθέτουν εγρήγορση και φαντασία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Dausell (@dausell) στις

Στο πλαίσιο αυτών των δημιουργικών πραγμάτων δίνουν στα φρύδια τους σχήμα φτερού (και άλλα σχήματα που μπορείς να δεις εδώ, ζωγραφίζουν στα χείλη τους διάφορα, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει να πειραματίζονται με το ρουζ τους. Επίσης: αν σου έκανα την αιφνιδιαστική ερώτηση πόσα χρώματα ρουζ υπάρχουν θα μου έλεγες καναδυό και σίγουρα όχι κίτρινο. Λοιπόν, υπάρχει κίτρινο ρουζ και το χρησιμοποιούν αφειδώς αυτή την περίοδο στα μάγουλά τους οι stars του instagram!

Και μπορεί το συγκεκριμένο look να είναι για λίγους (για τους τολμηρούς), είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να κάνεις ένα πολύ ενδιαφέρον μακιγιάζ χωρίς να καταβάλεις υπερπροσπάθεια. Κίτρινο ρουζ- μάγουλα- the end!

Στην ερώτηση, τώρα: υπάρχει κίτρινο ρουζ, η απάντηση είναι ότι υπάρχει ότι χρώμα ρουζ μπορείς να φανταστείς: ροζ ρουζ, καφέ ρουζ, κιτρινορουζ (μια λέξη). Και αν θες να πειραματιστείς στα σοβαρά με ένα αντίστοιχο makeup, εντοπίσαμε το προϊόν που βλέπεις παρακάτω για να το κάνεις. Γράφει περισσότερο κίτρινο- πορτοκαλί παρά κίτρινο αλλά, bottom line… γράφει και καλύτερα στην επιδερμίδα σου!

Ρουζ 24W, απόχρωση Cheer της Beauty is Life, €23.19. Από την Make Me Up.

Read More

And More