Κόκκινα κραγιόν, λάμψεις, βλεφαρίδες και όλα όσα χρειάζεσαι για το ρεβεγιόν κάτω από 15 ευρώ!

Υπάρχουν δύο αλήθειες αυτή την περίοδο. Η beauty αλήθεια είναι ότι θέλεις να λάμπεις κατά την διάρκεια των γιορτών και την Πρωτοχρονιά που είναι μια ανάσα μακριά. Η… άλλη αλήθεια είναι ότι έχεις ξοδέψει ήδη πολλά σε δώρα και σε βραδινές εξόδους και το budget σου δεν σε βοηθάει και πολύ στην λάμψη που λέγαμε. Αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς! Παρακάτω σου βρήκαμε τα επτά εκείνα μαγικά προϊόντα που κοστίζουν κάτω από 15 ευρώ και που είναι και τα δικά μας αγαπημένα! Και κάπως έτσι, οι δύο αλήθειες τα βρήκαν μεταξύ τους!

1. Βερνίκι με glitter και ματ εφέ, no 840 Diamant Noir, L’Oreal Paris, €4.50
Για το ρεβεγιόν αλλά και γενικά τις μέρες των γιορτών που έχουμε ακόμη μπροστά μας επίλεξε ένα βερνίκι που θα δώσει στα νύχια σου λάμψη. Και αυτή η απόχρωση της L’Oreal Paris σου πάει… γάντι αν έχεις και μια rock διάθεση!

2. Χρυσό κρεμώδες eyeliner MasterKajal, Maybelline New York, €5.95
Δημιούργησε μια γραμμή στην κάτω εσωτερική πλευρά του ματιού. Επανάλαβε στο άνω βλέφαρο κρατώντας το eyeliner πλάγια και προέκτεινε αρκετά από την εξωτερική γωνία ώστε να πετύχεις catty αποτέλεσμα.

3. Γεμάτες βλεφαρίδες για έντονο βλέμμα, Eyelash Slant Volume, Japonesque, €8.50
Ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι απαραίτητες για τα γιορτινά μας μακιγιάζ. Στην Make Me Up θα βρεις πολλά διαφορετικά σχέδια. Αυτές, όμως, είναι οι δικές μας αγαπημένες.
Αγόρασέ τις εδώ

4. Κραγιόν και lip gloss σε ένα, The Double Touch Lipstick, απόχρωση no 6, Adriana Karembeu, €14.90
Γιορτές και κόκκινα χείλη πάνε μαζί! Και αυτό το προϊόν, ή beauty gadget, όπως μου αρέσει να το λέω είναι μια πραγματικά έξυπνη αγορά γιατί συνδυάζει κραγιόν και lip gloss μαζί. Bonus info: το χρώμα του είναι πολύ πλούσιο, ενυδατικό και το καλύτερο, σταθερό! Άρα πιες όσο κρασί θες!

5. Σκιά ματιών Overshadow Gold, The Balm, €13.50

Δεν υπάρχει καλύτερος παρτενέρ για το κόκκινο κραγιόν από μια χρυσή σκιά! Για να εξασφαλίσεις ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο αποτέλεσμα βρέξε το πινελάκι σου.
Αγόρασέ την εδώ

6. Λάμψεις σε πέρλες Shimmer Bauble, The Body Shop, €15.50
Με ένα φαρδύ πινέλο πέρασε λάμψεις ψηλά στα κόκαλα του προσώπου σου και το ντεκολτέ. Πολύτιμο trick: φύσηξε για να φύγει η περιττή ποσότητα αλλιώς θα δείχνεις περισσότερο… ιδρωμένη παρά λαμπερή!

7. Εύχρηστο Eyeliner, Adriana Karembreu, €9.90
Το eyeliner είναι must για τα γιορτινά μας μακιγιάζ και αυτό της Adriana Karembeu είναι τόσο εύχρηστο που ακόμη και για τις πιο αρχάριες. Ένα καλό κόλπο είναι να χρησιμοποιήσεις πρώτα ένα μολύβι σαν οδηγό και να πατήσεις πάνω σε αυτό για το eyeliner. Και μην ξεχνάς να τραβήξεις την γραμμή αρκετά στην εξωτερική γωνία! Ένα trick που θα σου εξασφαλίσει πονηρό βλέμμα!

Read More

And More