Κράτησε σημειώσεις: Αυτά είναι τα beauty μυστικά των celebrities

Είμαι σίγουρη ότι εκτός από τα κλασικά βήματα στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης έχεις και κάποια μικρά μυστικά που σε βοηθούν να αποκτήσει το δέρμα σου ακόμη μεγαλύτερη λάμψη ή σε σώζουν κάθε φορά που αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. Κάποια μάλιστα τα έχεις “κλέψει” από τις αγαπημένες σου celebrities οι οποίες πολύ συχνά αποκαλύπτουν τα μικρά ή και μεγάλα μυστικά της ομορφιάς τους. Και δεν αναφέρομαι απαραίτητα στα προϊόντα που χρησιμοποιούν αλλά σε συνήθειες που έχουν, κάποιες από τις οποίες μάλιστα είναι ιδιαίτερες. Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις μερικά ακόμη, κράτησε σημειώσεις γιατί έχουν πραγματικό ενδιαφέρον. 

 

Jennifer Lopez: Το επαναλαμβάνει κάθε φορά που τη ρωτούν για την τέλεια όψη της επιδερμίδας της. Το μυστικό της είναι ο ύπνος. Θεωρεί πως κάθε γυναίκα πρέπει να κοιμάται 10 ώρες κι αν δεν τα καταφέρνει τουλάχιστον 8. Είναι ο μοναδικός τρόπος να ξυπνά κάθε πρωί ξεκούραστη, δροσερή και ανανεωμένη. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Cate Blanchet: Τα τελευταία, αρκετά χρόνια δεν βγαίνει ποτέ από σπίτι χωρίς αντηλιακή προστασία. Είναι κάθετη όσο αφορά το συγκεκριμένο βήμα της περιποίησης. Ακόμη και στα μέσα του χειμώνα, τις βροχερές και σκοτεινές ημέρες θα απλώσει αντηλιακή κρέμα με SPF 50. Επίσης η έκθεση στον ήλιο κατά την περίοδο των διακοπών είναι για εκείνη παρελθόν. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cate blanchett (@cate_blanchettofficial)

Gwyneth Paltrow: Κάθε πρωί αμέσως μετά τον καθαρισμό απλώνει στο πρόσωπο της ένα έλαιο με εκχυλίσματα από grapefruit το οποίο έχει αντιοξειδωτικές και βιταμίνες. Στη συνέχεια κάνει λεμφικό μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις για 5 τουλάχιστον λεπτά. Η Gwyneth έχει δημιουργήσει τη δική της beauty σειρά με προϊόντα που είναι ιδανικά όταν συνδυάζονται με την συγκεκριμένη μέθοδο εφαρμογής μιας και εισχωρούν ευκολότερα στο δέρμα ενώ η δράση τους γίνεται πιο ισχυρή. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Rosie Huntington-Whiteley: Όσο κουρασμένη κι αν είναι δεν κοιμάται ποτέ αν προηγουμένως δεν έχει αφαιρέσει σχολαστικά κάθε ίχνος μακιγιάζ και λιπαρότητα από το δέρμα. Και πιο συγκεκριμένα κάνει διπλό καθαρισμό ξεκινώντας με γαλάκτωμα και συνεχίζοντας με αφρό ή τζελ. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Beyonce: Απλώνει την κρέμα ματιών σε όλο το πρόσωπο κι αυτό επειδή, σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για μια φόρμουλα κατάλληλη για το πιο ευαίσθητο σημείο και πιστεύει πως θρέφει και λειαίνει τις λεπτές γραμμές πιο εύκολα. Και δεν είναι μόνο αυτή η ιδιαίτερη συνήθεια που έχει αλλά χρησιμοποιεί την κρέμα προσώπου στο σώμα. Και τα δύο προϊόντα τα συντηρεί πάντα στο ψυγείο. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Kate Hudson: Έχεις προσπαθήσει ποτέ να βυθίσεις το πρόσωπο σου σε ένα μπολ γεμάτο παγωμένο νερό; Αν όχι ίσως πρέπει να το κάνεις. Είναι η αγαπημένη συνήθεια της Hudson ειδικά τις ημέρες που είναι πολύ κουρασμένη και αντιμετωπίζει πρόβλημα με πρηξίματα στα μάτια και θαμπή όψη. Κρατάει την αναπνοή της για 30 περίπου δευτερόλεπτα. Μπορεί να είναι λιγάκι ενοχλητικό αλλά σύμφωνα με την star είναι super αποτελεσματικό. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson)

Priyanka Chopra: Φτιάχνει μόνη της μια μάσκα λεύκανσης με δύο απλά υλικά. Αναμειγνύει 2 κ.σ. γιαούρτι με 1-2 κ.γ. βρώμη και 1-2 κ.γ. κουρκουμά. Απλώνει την μάσκα σε όλο της το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και την αφήνει να δράσει για μισή ώρα και την απομακρύνει με άφθονο χλιαρό νερό. Είναι μια συνταγή της γιαγιάς της που χρησιμοποιούν όλες οι γυναίκες στην οικογένεια της και κάνει θαύματα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Τώρα μπορείς ελεύθερα να επιλέξεις το μυστικό που σου ταιριάζει. 

Read More

And More