Κρέμα χεριών: Το προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου μόνιμα τους επόμενους μήνες

Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης δεν περιορίζεται στο πρόσωπο και αυτό είναι κανόνας. Θα πρέπει να φροντίζεις το σώμα και ειδικά, τώρα το χειμώνα, τα σημεία που είναι εκτεθειμένα στο κρύο. Με πρώτο και καλύτερο τα χέρια που είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα κι εκείνα που αποκτούν έντονη ξηρότητα και σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές και δισχρωμίες. 

Κρύος αέρας, υγρασία αλλά και ηλιακή ακτινοβολία είναι οι τρεις βασικοί λόγοι φθοράς του δέρματος στα χέρια και πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών αφού αποκτήσεις προηγουμένως την κατάλληλη κρέμα που θα υπάρχει μόνιμα στο νεσεσέρ σου. Αρχικά θα πρέπει να χρησιμοποιείς καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα μια πολύ ελαφριά φόρμουλα καθαρισμού με φυσικά έλαια που χαρίζουν την απαραίτητη υγρασία ενώ προετοιμάζουν το δέρμα για την κρέμα που ακολουθεί. 

Η σωστή κρέμα χεριών 

Επιλέγεις την κρέμα χεριών ανάλογα με τις ανάγκες σου, όπως ακριβώς κάνεις με την ενυδατική προσώπου. Υπάρχει άλλωστε η κατάλληλη για εσένα ώστε να αντιμετωπίσεις την ξηρότητα ή τα σημάδια γήρανσης. Τα αγαπημένα σου beauty brands έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν συνθέσεις με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που φροντίζουν σε βάθος και μειώνουν τις ατέλειες χαρίζοντας φυσική λάμψη. 

Τρόποι εφαρμογής

Καλό είναι να απλώνεις 2-3 φορές την ημέρα την αγαπημένη σου κρέμα χεριών ενώ αν αντιμετωπίζεις μεγαλύτερο πρόβλημα ξηρότητας μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και ως μάσκα. Πως θα το πετύχεις; Εφαρμόζεις μια γενναία δόση και τυλίγεις τα χέρια με διάφανη μεμβράνη που κρατάς για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια την αφαιρείς και είσαι έτοιμη. Η απολέπιση είναι επίσης απαραίτητη αφού βοηθά ώστε να απορροφηθεί και να λειτουργήσει καλύτερα η ενυδατική κρέμα.   

Πριν αποκτήσεις τη νέα σου κρέμα όμως δες τις καλύτερες στη συνέχεια. 

Chanel La Creme Main: Μια εμβληματική κρέμα σε συσκευασία που θυμίζει βότσαλο. Αναζωογονεί, προστατεύει και χαρίζει λάμψη χάρη στην Ίριδα Pallida που περιέχει στη σύνθεση της ενώ μειώνει τις κηλίδες και ενυδατώνει σε βάθος με τη βοήθεια του κεριού από May Rose.

Dior Prestige La Creme Mains de Rose: Με συστατικά όπως εκχυλίσματα, έλαιο και κερί που προέρχονται από το διάσημο και αγαπημένο του οίκου Rose de Granville. Χαρίζει απαλότητα, ενυδάτωση και αναδόμηση ενώ είναι κατάλληλη και για την περιοχή γύρω από τα νύχια. 

 

Korres Αμυγδαλέλαιο και Καλέντουλα Κρέμα Χεριών: Θρεπτική και μη λιπαρή κρέμα χεριών που χαρίζει έξτρα ενυδάτωση και απαλότητα ακόμη και στα πιο ξηρά ή σκασμένα χέρια. Τόσο το αμυγδαλέλαιο όσο και η καλέντουλα είναι συστατικά γνωστά για τις επουλωτικές και αναπλαστικές τους ιδιότητες. 

 

La Roche Posay Cicaplasdt Mains: Καταπραΰνει και επανορθώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια χάρη στη σύνθεσή της που αποτελείται από Νιασιναμίδη και Γλυκερίνη. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα που το προστατεύει και το κρατά ενυδατωμένο για ώρες.

 

Apivita Κρέμα Χεριών Γιασεμί και Πρόπολη:  Ενυδατώνει σε βάθος χάρη στο βιολογικό χυμό aloe vera και το βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο. Βούτυρο κακάο, λάδι αβοκάντο, βιοτίνη, βιταμίνη E και πανθενόλη χαρίζουν βαθιά θρέψη, ενώ η πρόπολη
το θυμαρίσιο μέλι και το αιθέριο έλαιο από γιασεμί προσφέρουν απαλότητα και υπέροχο άρωμα. 

 

Erre Due Riviera Blossom Hand Cream: Χάρη στο ενεργό συστατικό Hydroviton Plus με υαλουρονικό οξύ προσφέρει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Το άρωμα θυμίζει την εξοχή της Γαλλικής Ριβιέρας με το περγαμόντο και το  ροδάκινο να επικρατούν ενώ, γιασεμί, τριαντάφυλλο και musk ολοκληρώνουν την υπέροχη αίσθηση.

Molton Brown Heavenly Gingerlily Hand Cream:  Μια φόρμουλα με υπέροχο άρωμα εμπνευσμένο από τις τροπικές ακτές της Ταϊτής. Γλυκός κάρδαμος, πιπερόριζα, τουμπερόζα, κρίνο, γιασεμί, σανδαλόξυλο και musk ενώνονται δημιουργώντας μια απίθανη εσάνς. 

 

Δεν έχεις παρά να επιλέξεις την αγαπημένη σου. 

 

Read More

And More