Η Kris Jenner χάκαρε τα Kylie Cosmetics!

Η Kris Jenner χάκαρε τα Kylie Cosmetics! | tlife.gr

Fact no 1: η οικογένεια Kardashian ξέρει πάρα πολύ καλά πώς να μας κρατάει σε εγρήγορση.

Fact no 2: πίσω από όλα αυτά κρύβεται η τετραπέρατη Kris Jenner που είναι η καλύτερη momager που πέρασε από τον πλανήτη γη.

Η Kris, λοιπόν, είχε ένα ακόμη σχέδιο το οποίο έβαλε σε εφαρμογή εδώ και μερικές ώρες: χάκαρε τους λογαριασμούς των Kylie Cosmetics σε instagram, facebook και twitter και τους έκανε Kris Cosmetics!

Πιο συγκεκριμένα, ένα 24ωρο πριν ανέβηκε ένα βίντεο στα Kylie Cosmetics με μαύρο φόντο και λευκό το λογότυπο Kylie. Το κείμενο που συντρόφευε το βίντεο ήταν: «Γεια σας, κούκλες! Είστε έτοιμες να αναλάβω τον λογαριασμό; Μαντέψτε ποια είμαι!». Λίγο αργότερα, ο λογαριασμός μετονομάστηκε σε Kris Cosmetics και ανέβηκε ένα βίντεο που δείχνει την Kris Jenner να βγάζει τα γυαλιά ηλίου της και να κλείνει πονηρά το μάτι. Εχμ, το τέλεια βαμμένο μάτι της.

Hey guys.. it’s me! and oh, my collection drops on Mother’s Day.

A post shared by Kris Cosmetics (@kriscosmetics) on

Όλο αυτό έγινε γιατί με αφορμή την γιορτή της μητέρας η Kris Jenner ετοίμασε μια συλλεκτική σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με την μικρότερη κόρη της.

Σύμφωνα με το hotfire makeup που είναι η τέλεια πηγή beauty ενημέρωσης με 75 εκατομμύρια followers, η συλλογή θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παλέτα που βλέπεις παρακάτω με 12 σκιές οι οποίες έχουν πολύ εμπνευσμένα ονόματα. Ονόματα όπως Vodka Tonic, It’s an emergency και διάφορα άλλα που ταιριάζουν τέλεια με την Kris Jenner. Ή που, ακόμη καλύτερα, είναι η Kris Jenner!

https://www.instagram.com/p/BiiACM9hjEI/?taken-by=hotfire.makeup

READ more