Ξαφνικά περνάς πολύ χρόνο στο σπίτι; 7 tips για να νομίζεις ότι είσαι σε… spa!

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο χρόνο τον περνάμε σπίτι για όλους τους λόγους που γνωρίζεις και που εγώ δεν θα επαναλάβω. Αυτός ο περισσότερος χρόνος στο σπίτι μεταφράζεται σε χρόνο που μπορείς να αξιοποιήσεις για το καλό της επιδερμίδας σου. Αφού διαλέξεις την αγαπημένη σου ταινία από τη λίστα του Netflix, διάλεξε από τη λίστα παρακάτω τα προϊόντα εκείνα που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σου σε spa. Και κάπως έτσι, οι μέρες αυτές θα γίνουν λιιιιγο καλύτερες!

Κερί Strawberry & White Jasmine Mor Boutique, €49.50, Make Me Up. Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον χώρο που περνάς το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας σου. Ένα ή και περισσότερα κεριά θα αρωματίσουν τον χώρο υπέροχα. Plus: μερικά κεριά αναμμένα είναι κάτι που βλέπεις στα spa. Σωστά;

Patches χειλιών Keep Smiling, Patchology, €11.95. Εκμεταλλεύσου τον χρόνο που θα περνάς στο σπίτι σου κάνοντας μάσκες και όχι μόνο προσώπου. Κι επειδή το τελευταίο που πρέπει να χάσεις αυτό το διάστημα είναι το χαμόγελό σου, η επιλογή αυτής της μάσκας δεν είναι καθόλου τυχαία!

 Out of Trouble™ 10 Minute Mask To Rescue Problem Skin, Origins, €23.95. Η μάσκα που θα σε βοηθήσει να μείνεις μακριά από προβλήματα ;). Το άγχος αυξάνει τα επίπεδα κορτιζόλης και η αύξηση αυτή έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουν κάποια σπυράκια στο πρόσωπό σου και αυτή η δεκάλεπτη μάσκα είναι ιδανική για την αντιμετώπισή τους.

Hand Repairing Gloves, Magic Stripes, €38.31, Make Me Up. Το συνεχές πλύσιμο χεριών έχει ως αποτέλεσμα τα χέρια σου να αφυδατώνονται και να σκάνε για τον λόγο αυτό έχεις ανάγκη αυτές τις μάσκες χεριών περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Φόρεσέ τα για είκοσι λεπτά και όταν τα βγάλεις τα χέρια σου θα είναι ενυδατωμένα σε βάθος.

Ενυδατικό serum με προβιοτικά Greek Yoghurt, Korres. Ενίσχυσε όχι μόνο την διατροφή σου αλλά και την επιδερμίδα σου με super foods. Και το Ελληνικό Γιαούρτι είναι το super food της επιδερμίδας μας που δημιούργησε για εμάς η Korres. Στη συλλογή μόλις προστέθηκε αυτό το serum που φροντίζει το μικροβίωμα της επιδερμίδας μας, το ισοζύγιο ανάμεσα σε “καλά” και “κακά” μικρόβια ενώ περιέχει και υαλουρονικό οξύ που κάνει plump αποτέλεσμα εκ των έσω.

Χαλαρωτική σκόνη που γίνεται γάλα, Spa of The World Egyptian Milk & Honey Bath, €17.00, The Body Shop. Εμπνευσμένη από τo απολαυστικό μπάνιο με γάλα και μέλι της ίδιας της Κλεοπάτρας, η συνταγή με τρία διαφορετικά εκχυλίσματα ελαίων αφήνει την επιδερμίδα με μια αίσθηση πολυτέλειας και απαλότητας, ενώ θα τη νιώσεις πιο λεία. Χρησιμοποίησε αυτό το bath milk για την περιποίηση της επιδερμίδας, όταν έχεις άμεση ανάγκη για ηρεμία.

Unicorn Sleep Mask, Sephora, €12.00. Αν κάνεις ανήσυχο ύπνο αυτή η μάσκα θα σε βοηθήσει πολύ αφού περιέχει λεβάντα η οποία είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές της ιδιότητες. Από την στιγμή που ξεκίνησα να την φοράω, δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς αυτή.

 

Read More

And More