Ξέρεις ότι υπάρχουν ειδικά serum για βλεφαρίδες; Αυτό είναι το αγαπημένο της Meghan Markle!

Ξέρεις ότι υπάρχουν ειδικά serum για βλεφαρίδες; Αυτό είναι το αγαπημένο της Meghan Markle! | tlife.gr

H Meghan Markle ξέρει ένα- δύο (δέκα- εκατό!) πράγματα για την ομορφιά και με δεδομένο ότι δεν μιλάμε πλέον απλώς για την Meghan Markle αλλά για την Δούκισσα του Sussex, αυτά τα πράγματα έχουν και μεγαλύτερη βαρύτητα.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της είδαμε ότι έχει τέλειες βλεφαρίδες και ψάξαμε να βρούμε σε τι οφείλει αυτό το αποτέλεσμα. «Χρησιμοποιώ Revitalish στις βλεφαρίδες μου και ορκίζομαι ότι είναι πιο μακριές από όσο έχουν υπάρξει ποτέ» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο allure.

 

Στα πρακτικά: το Revitalish είναι ένα σέρουμ για βλεφαρίδες που δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα και στο οποίο ορκίζονται πολλές beauty addicts. Δύο σέρουμ που σου προτείνουμε εναλλακτικά είναι το Diorshow Maximizer του Dior και το Shiseido Full Lash Serum. Αν, όμως, το budget σου δεν σου επιτρέπει να επενδύσεις σε ένα τέτοιο προϊόν, δοκίμασε το καστορέλαιο που θα αγοράσεις από ένα φαρμακείο. Βούτηξε μια μπατονέτα σε αυτό το έλαιο, πέρασε τις βλεφαρίδες σου και θα τις δεις να δυναμώνουν. Η διαφορά δε, αν μέχρι πρότινος έβαζες βλεφαρίδες extensions και θέλεις κάτι να τις επαναφέρεις, είναι πολύ μεγάλη!

READ more