Site icon TLIFE

Ξέρουμε ακριβώς με ποιο πινέλο κάνει η JLO την τέλεια βάση της!

Actress Jennifer Lopez is seen with what appears to be a noticeable bump on her left temporal region of her head on the set of ‘Marry Me’ in New York City. The bump is highlighted by a white box in several photos. Jennifer is seen wearing an intricate braided hair bun. Pictured: Jennifer Lopez Ref: SPL5124054 221019 NON-EXCLUSIVE Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: +44 (0)20 7644 7656 Berlin: +49 175 3764 166 photodesk@splashnews.com World Rights

Η Jennifer Lopez λίγες ώρες πριν ανέβασε μια φωτογραφία με το glam squad της, δηλαδή τους ανθρώπους που επιμελούνται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της σε καθημερινή βάση, μιας και οι υποχρεώσεις της JLO δεν σταματούν ποτέ!

Σε αυτή την φωτό, λοιπόν, φαίνεται η ίδια με φρεσκαρισμένο κούρεμα από τα χέρια του προσωπικού της hair stylist Chris Appleton, φαίνεται ο Chris Appleton, ο Scott Barnes ο οποίος είναι ο προσωπικός της makeup artist από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της και το συγκλονιστικό μακιγιάζ της με τα bronzer, τα κοψίματα και τις λάμψεις που έχει γίνει signature.

Για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα ο Scott Barnes χρησιμοποιεί τα κατάλληλα προϊόντα αλλά κυρίως, το ιδανικό πινέλο που θα απλώσει τέλεια τα προϊόντα αυτά, θα τα… μπλεντάρει και εν τέλει θα μοιάζουν σαν να βγαίνουν από την επιδερμίδα χωρίς να υπάρχουν “μπαλώματα” ή χωρίς να φαίνεται πού σταματά ένα προϊόν και πού ξεκινάει το άλλο.

Το πινέλο που κρατάει παραπάνω στα χέρια του ο Scott Barnes είναι το Brush Foundation no 68 από την προσωπική συλλογή μακιγιάζ του τα οποία α) είναι παγκόσμια best seller και β) έρχονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up και θα το βρεις εδώ.

Δύο γρήγορα tip για τη βάση σου: δούλεψε με γρήγορες κυκλικές κινήσεις και “χτίσε” το αποτέλεσμα προσθέτοντας layers κάθε φορά foundation. Ξεκίνησε από μια πολύ λεπτή στρώση και αν χρειαστείς έξτρα κάλυψη ενίσχυσέ το. Γενικά, στο μακιγιάζ ο χρυσός κανόνας είναι πως είναι προτιμότερο να πρέπει να προσθέσεις παρά να χρειαστεί να αφαιρέσεις!

 

© 2024 tlife.gr