Ξέρουμε με ποια προϊόντα θα έχεις το sexy summer look της Blake Lively!

Ας πάρουμε για αρχή το εξής: στα αγόρια δεν αρέσουν τα κορίτσια που είναι έντονα μακιγιαρισμένα. Όμως, τα αγόρια δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το αμακιγιάριστο από το… The No Make Up Make Up. Δηλαδή, το μακιγιάζ εκείνο που φαίνεται σαν να μην υπάρχει. Και η Blake Lively το ΄χει πολύ καλά με αυτό το μακιγιάζ. Και αν αυτό το συνδυάσεις με τα τέλεια beachy μαλλιά της, τότε συμπεραίνεις το εξής: η Blake Lively είναι το απόλυτο summer beauty icon που θα σου εξασφαλίσει πολλά κομπλιμέντα και άλλα τόσα ραντεβού.

Το καλύτερο part; Ξέρουμε ακριβώς ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσεις για να έχεις το ίδιο μακιγιάζ και μαλλιά με εκείνη! Και είναι όλα συγκεντρωμένα παρακάτω!

ΜΑΛΛΙΑ: Ξεκίνησε από τα μαλλιά! Ψέκασέ τα με νερό (αν δεν έχεις μόλις λουστεί) και έπειτα με ένα εξειδικευμένο spray με αλατόνερο. Το Surf Spray της Bumble & Bumble είναι ιδανικό. Κοστίζει €28.00 και θα το βρεις στα Sephora. Πίεσε μερικές τούφες στις παλάμες σου, σαν να τις τσακαλώνεις κι έπειτα χώρισε 4-5 τούφες και καν’τις πλεξίδες. Προχώρησε στο μακιγιάζ και λύσε τις πλεξίδες αφού ολοκληρώσεις με αυτό και έχοντας κάνει πρώτα λίγο πιστολάκι. Ξαναψέκασε με το Surf Spray όπως πριν και είσαι έτοιμη!

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Δούλεψε πάνω σε καθαρή επιδερμίδα. Ειδικά για το καλοκαίρι δεν πρέπει να την βαραίνεις πολύ και να αποφεύγεις τα βαριά make up. Γι’αυτό επίλεξε μια BB cream όπως αυτή της Nivea (€8.49) στην πιο σκούρα απόχρωση που θα ταιριάζει σωστότερα με την μαυρισμένη σου επιδερμίδα ή θα “σπάσει” το λευκό της επιδερμίδας σου αν δεν έχεις μαυρίσει.

ΜΑΤΙΑ: Η Blake Lively ακολουθεί πάντα αυτό το trick στο μακιγιάζ των ματιών της. Αντί για μολύβι βάζει πάντα λευκή ή μπεζ- λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και προς το μέσο του κινητού βλεφάρου αλλά και προς το μέσο της ρίζας του κάτω. Έπειτα συνεχίζει με μάσκαρα. Το tip αυτό κάνει το βλέμμα να δείχνει φωτεινό, μεγαλύτερο και πιο ξεκούραστο! Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο με την μονή σκιά ματιών σε απόχρωση Blossum της Beauty is Life (€23.00). Και μπορείς να την παραγγείλεις τώρα εδώ στο T-Shop!

ΜΑΓΟΥΛΑ/ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ: Το μακιγιάζ της Blake Lively κινείται όλο γύρω από τις peachy αποχρώσεις. Άπλωσε πρώτα στα μάγουλά σου ένα ρουζ σε peachy απόχρωση. Ένα σε μορφή stick ή compact θα σου δώσει και το δροσερό αποτέλεσμα του αναψοκοκκινίσματος που θες. Εμείς σου προτείνουμε το Blush Stick σε Peachy απόχρωση του Κορρέ (€9.80). Για να δώσεις τρισδιάστη όψη και γυαλάδα στο πρόσωπό σου τοποθέτησε ένα highlighter ψηλά στα κόκαλα του προσώπου όπως το MAC Mineralize Skinfinish, απόχρωση Adored (€21.00).

ΧΕΙΛΗ: Το τελευταίο βήμα του μακιγιάζ είναι το lip gloss στα χείλη το οποίο πάλι πρέπει να κινηθεί σε βερικοκί τόνο. Άπλωσε πρόχειρα και ταμποναριστά πάνω στα χείλη σου ένα τέτοιο gloss, όπως το συλλεκτικό Levres Scintillantes no 377 Zephyr της Chanel (€28.40).

Read More

And More