Ξέρουμε πώς θα αποκτήσεις το πιο sexy μαύρισμα και τι θα ακούς αυτό το καλοκαίρι!

Το no1 αντηλιακό στην Ελλάδα μας συστήνει στα hits του καλοκαιριού! Και αυτά που θα ακούμε και αυτά που θα…. “φοράμε”! O λόγος για το Carroten που τηρώντας την παράδοση κάθε χρονιάς επιστρέφει με το soundtrack του καλοκαιριού φωτίζοντάς το με «Ήλιους & Θάλασσες».

Τις καλοκαιρινές νότες, την βελούδινη υφή της νέας σειράς Carroten AquaVelvet και τη μελωδική φωνή της Τάμτα, ambassador του φετινού Carroten Song Project, έρχεται να συμπληρώσει ένα άκρως καλοκαιρινό video clip που μας ταξιδεύει σε καλοκαιρινά τοπία.

Τα γυρίσματα του video clip του Carroten Song υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν σε μία μαγευτική παραλία εντός της Αττικής όπου η Τάμτα μεταφέρεται σε αυτό το ονειρικό σκηνικό με την βοήθεια του αγαπημένου της αντηλιακού Carroten Aqua Velvet spray ώστε να βουτήξει στο καλοκαίρι προστατευμένη & λαμπερή. Στην παραλία αυτή, η Τάμτα βιώνει παρέα τους φίλους της μία εξωπραγματική εμπειρία που έρχονται να την ενισχύσουν διάφορα ανατρεπτικά στοιχεία έκπληξης αλλά και πλάνα από εξωτικές παραλίες από όλο τον κόσμο από το προσωπικό αρχείο του σκηνοθέτη.

Πάτησε play παρακάτω και άκουσε τα λόγια και τον ρυθμό που θα σιγοτραγουδάς αυτό το καλοκαίρι!

Και το must have που θα ολοκληρώσει το τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό είναι το ολοκαίνουριο Carroten AQUAVELVET. Η προηγμένη καλλυντική φροντίδα συναντά την αντηλιακή τεχνολογία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία προστασίας, περιποίησης και βελούδινης απαλότητας. Εμπλουτισμένη με το 2πλό καινοτόμο Moisture Balance System: Υαλουρονικό οξύ + Βεταΐνη, μαζί με το 3πλο ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), αποτελεί την μοναδική επιλογή για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά, χαρά και ξεγνοιασιά! Και φυσικά, το sexy, τροπικό και ασφαλές μαύρισμα είναι μια εφαρμογή μακριά!

Read More

And More