Ξέχασε ότι ήξερες για τα makeup tutorials και δες αυτό το βίντεο του Marc Jacobs!

Πριν λίγες μέρες η Kim Kardashian μας έδειξε ένα makeup tutorial από το μπάνιο του σπιτιού της από το οποίο αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι πεταγόταν η North West, ήταν τέλειο ακριβώς γιατί το ίδιο το μακιγιάζ ήταν τέλειο (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ). Στον αντίποδα αυτού αλλά και όλων όσων έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο instagram, ο Marc Jacobs ξεκίνησε μια δική του σειρά, τα… too-torials: χωρίς σπόνσορες, μόνο ο Marc Jacobs και ο… εαυτός του, όπως λέει!

“Γιατί να μην ζωγραφίσω το πρόσωπό μου; Γιατί να μην ντυθώ όπως θέλω; Γιατί να μην τριγυρνώ φορώντας τα εσώρουχά μου, γιατί να μην χορεύω γυμνός, γιατί να μην απολαμβάνω τον χρόνο που έχω και γιατί να μην είμαι ο εαυτός μου και να μην νιώθω ενθουσιασμό για αυτό ακριβώς που είμαι;” αναρωτιέται στο βίντεο το οποίο γύρισε στηρίζοντας, όπως είπε, το κινητό του σε ένα κουτί με δημητριακά.

Παρακάτω το πρώτο… too-torial που γύρισε.

Σύντομα ακολούθησε και ένα δεύτερο makeup tutorial, αυτή τη φορά με έμπνευση από το Rocky Horror Show…

Μπορεί στα παραπάνω τόσο το αποτέλεσμα όσο και η διαδικασία να είναι ανορθόδοξα, αλλά από την άλλη, σε αυτούς τους καιρούς που διανύουμε τι έχει σημασία, τελικά; Να είμαστε τέλειοι ή να είμαστε αληθινοί;

 

Read More

And More