Ξέχασε το μπορντώ! Τα καφέ χείλη είναι η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου και αυτά είναι τα αγαπημένα μας κραγιόν!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή βγαίνουν από τα νεσεσέρ μας τα μπορντώ κραγιόν. Γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα μπορντώ είναι η μεγαλύτερη τάση σε σχέση με το χρώμα των χειλιών. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΦΕΤΟΣ! Αυτό το φθινόπωρο γίνεται η ανατροπή και αν θέλεις να θεωρείσαι πραγματικά ενημερωμένη θα πρέπει να βγάλεις από το νεσεσέρ σου το πιο καφέ σου κραγιόν και να το απλώσεις γενναιόδωρα στα χείλη σου, κάνοντας και την αντίστοιχη γραμμή περιμετρικά.

Σου θυμίζει κάτι; Ναι, το trend είναι… soooo 90’s και επέστρεψε όπως και κάθε άλλη τάση που αντλεί την έμπνευσή της από την δεκαετία αυτή. Όπως, για παράδειγμα, το γαλλικό μανικιούρ! Αλλά με έναν τρόπο, αυτό το κραγιόν δείχνει τόσο σύγχρονο και fresh, ώστε άνετα θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε την Rachel από Τα Φιλαράκια στο τώρα.

Και για να περάσεις από την θεωρία στην πράξη, παρακάτω σου έχουμε συγκεντρωμένα τα ωραιότερα καφέ κραγιόν που μας έχουν κλέψει την καρδιά, plus αυτό ακριβώς που φορούσε και η Rachel (κυκλοφορεί και μπορείς να το βρεις).

Fenty Beauty by Rihanna Mattemoiselle Lipstick απόχρωση PMS, €19.50. Ένα από τα πράγματα που θα αγαπήσεις σε αυτό το κραγιόν είναι ότι συνδυάζει το πολύ πλούσιο χρώμα με την άνεση στα χείλη αφού το τελικό αποτέλεσμα είναι σαν να μην φοράς τίποτα!

Υγρό κραγιόν Avon True Power Stay απόχρωση Can’t Quit Coffee, €11.5ο αρχική, €7.99. Από τότε που λανσαρίστηκε έναν μήνα περίπου πριν έγινε το αγαπημένο μας! Τέλεια απόδοση χρώματος, ακόμη πιο υπέροχο καφέ αλλά αυτό που λατρέψαμε είναι η διάρκειά του. Φόρεσέ το από το πρωί και μέχρι το βράδυ θα έχει μείνει στη θέση του! Απόλαυσε τον καφέ και το φαγητό σου ελεύθερα, λοιπόν!

 

MAC Paramount, €21.50. Αυτό είναι το κραγιόν που φορούσε η Jennifer Aniston πίσω στα 90’s και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέχρι και σήμερα. Έχει σατινέ υφή που γλιστρά στα χείλη και μέτρια προς πλήρη κάλυψη.

Lip Colour Bobbi Brown, απόχρωση Brown, €26.35.  Το Lip Color στην απόχρωση Brown από την best seller σειρά της Bobbi Brown, με την οποία ξεκίνησαν όλα! Είναι κρεμώδες, απλώνεται τέλεια και αφήνει τα χείλη ενυδατωμένα και γεμάτα χρώμα. Bonus: λατρεύουμε και την υφή πέρα από τη μυρωδιά του!

Κραγιόν Chiho 41W, Beauty is Life, €25.05, Make Me Up. Ένα από τα πιο “καθαρά” καφέ κραγιόν που θα βρεις εκεί έξω. Πέραν, όμως, του χρώματος θα λατρέψεις και την υφή του αφού περιέχει κερί μέλισσας που θρέφει τα χείλη δημιουργώντας σου αυτή την αίσθηση του lip balm.

Vitamin-E no 41 της Elegant, €17.19, Make Me Up. Το μεταλλικό κραγιόν που θα σου αλλάξει την γνώμη σου για τα μεταλλικά κραγιόν και θα απογειώσει τις 90’s εμφανίσεις σου! Φόρεσέ το μόνο του με μερικές στρώσεις μάσκαρα. Αρκεί με το παραπάνω για να κάνεις fashion statement!

Everlasting Liquid Matte Lipstick, απόχρωση Casting Call, Erre Due, €14.50. Πλούσιο ματ χρώμα και αναλλοίωτο αποτέλεσμα στα χείλη. Αρκεί ένα πέρασμα για να “γράψει” σαν να έχεις περάσει άπειρες στρώσεις!

 

Read More

And More