Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την καμπάνια της Lady Gaga για τη νέα της εταιρία καλλυντικών!

Όταν κυκλοφόρησε το νέο ότι η Lady Gaga επρόκειτο να κάνει την δική της σειρά καλλυντικών ήταν κάπως… αναμενόμενο. Γιατί, αν όχι η Lady Gaga που από τα πρώτα της βήματα λάτρευε και έκανε full makeup, τότε… ποια;

Το Haus Beauty, λοιπόν, η εταιρία ομορφιάς της Lady Gaga είναι γεγονός και στα social media κυκλοφόρησαν ήδη οι πρώτες φωτό από την καμπάνια. Είσαι έτοιμη; Hint: ο κόσμος έχει ήδη χάσει το μυαλό του και συζητά το πόσο υπέροχες δείχνουν!

Οι φωτό που βλέπεις εδώ κυκλοφόρησαν σε έναν λογαριασμό που λέγεται Haus Beauty News και παρά το γεγονός ότι αυτός ο λογαριασμός δεν είναι ο επίσημος, οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι επίσημες πέρα για πέρα! Από τα πρώτα δείγματα φαίνεται η Lady Gaga να στηρίζεται στο individuality, δηλαδή στην διαφορετικότητα, και ακριβώς όπως η Rihanna, έτσι κι εκείνοι φαίνεται να θέλει να δημιουργήσει αποχρώσεις που καλύπτουν κάθε γυναίκα.

Πέραν, όμως, αυτού εκείνο που σχολιάστηκε θετικά από τους περισσότερους είναι ότι σε αυτές τις φωτογραφίες η Lady Gaga πουλάει καλλυντικά, όπως έγραψαν, και όχι ρετούς!

Εσένα ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις; Stay tuned για περισσότερα νέα για το πότε θα κυκλοφορήσουν!

 

Read More

And More