Κυκλοφόρησε η ολοκαίνουρια CC κρέμα της Estee Lauder!

Ακολουθεί ρητορικό ερώτημα: αν έπρεπε να αγοράσεις περίπου πέντε διαφορετικές κρέμες και να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία και μια που κάνει για πέντε τι θα έκανες; Όπως σου είπα το ερώτημα είναι ρητορικό και η απάντηση αυτονόητη! Και αυτή η ΜΙΑ κρέμα είναι η ολοκαίνουρια REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 της Estee Lauder η οποία με μια πρώτη πρόχειρη ματιά κάνει αντιγήρανση, διορθώνει τις ανομοιοχρωμίες της επιδερμίδας, προσφέρει αντηλιακή προστασία, κάλυψη και πολλά, πολλά ακόμη! Τα οποία στα έχουμε όλα συγκεντρωμένα και αναλυτικά παρακάτω!

ΣΕ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ CC ΤΗΣ ESTEE LAUDER!
Η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 έρχεται να προστεθεί στη ΣΥΛΛΟΓΗ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING και διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα περιποίησης της κρέμας προσώπου, μαζί με επιπρόσθετα πλεονεκτήματα. Με σύνθεση που περιλαμβάνει την Τεχνολογία IntuiGen ™-χαρακτηριστική τεχνολογία της συλλογής, η οποία αναγνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας – αυτή η πρωτοποριακή κρέμα CC ενισχύει και αναζωογονεί τη φυσική αντίστασή του στην εμφάνιση πολλαπλών σημαδιών γήρανσης. Επιπλέον, η πρωτοποριακή σύνθεση περιλαμβάνει καινοτόμες χρωστικές που απελευθερώνουν χρώμα και εξισορροπούν τον χρωματικό τόνο, οι οποίες μεταμορφώνουν αυτομάτως την επιδερμίδα απελευθερώνοντας έναν απαλό χρωματικό τόνο που εξισορροπεί και τελειοποιεί οποιονδήποτε φυσικό χρωματικό τόνο. Η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 προσφέρει αμέσως ανακούφιση, καθώς παρέχει άμεση φροντίδα και περιποίηση, κάνοντας την επιδερμίδα να αισθάνεται ενυδατωμένη, απαλή και ελαστική. Από την πρώτη στιγμή, η ελαφριά, αιθέρια σύνθεση δίνει όμορφη εμφάνιση και δημιουργεί μία ομοιόμορφη βάση που αφήνει την επιδερμίδα με μια φυσική λάμψη που ακτινοβολεί υγεία.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΝΟΥ
Δημιουργώντας ένα μεταξένιο πέπλο τελειότητας με μια πινελιά χρώματος, η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 μεταμορφώνει την επιδερμίδα στη στιγμή. Η πρωτοποριακή σύνθεση περιλαμβάνει καινοτόμες χρωστικές που απελευθερώνουν χρώμα και εξισορροπούν τον χρωματικό τόνο, οι οποίες διασπώνται αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, απελευθερώνοντας έναν απαλό χρωματικό τόνο που γίνεται ένα με τον φυσικό τόνο της κάθε γυναίκας. Οι χρωστικές είναι αυτορυθμιζόμενες, κι έτσι η μία απόχρωση της ΝΕΑΣ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 προσαρμόζεται σε κάθε επιδερμίδα, δίνοντας ακριβώς τη σωστή ποσότητα χρώματος για να εξισορροπήσει τον κάθε χρωματικό τόνο. Ἐτσι το φως ανακλάται ομοιόμορφα από την επιδερμίδα, δίνοντάς της φυσική λάμψη.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Με την Τεχνολογία IntuiGen ™, η REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 προβλέπει και καλύπτει τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Εμπνευσμένη από τον «κεντρικό διακόπτη» του δέρματος, η Τεχνολογία IntuiGen Technology™ είναι φυσικό παράγωγο του Εκχυλίσματος Μαύρου Μπαμπού και ενισχύει τη φυσική αντίσταση του οργανισμού στην εμφάνιση πολλών κυρίων και διαφορετικών σημαδιών γήρανσης. Οι γραμμές και οι ρυτίδες εμφανίζονται περιορισμένες και η επιδερμίδα έχει πιο απαλή όψη, ενώ η αίσθησή της είναι πιο σφριγηλή και τονωμένη, με πιο νεανική εμφάνιση.

Εναρμονίζοντας τέλεια τη δράση της με την Τεχνολογία IntuiGen ™,η REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 χρησιμοποιεί την προηγμένη Τεχνολογία Σιρτουινών της Estée Lauder, που υποστηρίζει τη φυσική ενεργοποίηση του γονιδίου μακροβιότητας SIRT-1 και δίνει στα κύτταρα τον επιπλέον χρόνο που χρειάζονται για να επιτελέσουν τις ανανεωτικές του λειτουργίες. Ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα αναζωογονείται, είναι πιο φωτεινή, πιο νεανική μακροπρόθεσμα.

ΑΝΕΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Συμβάλλοντας στην πολύτιμη θρέψη που χρειάζεται η επιδερμίδα, η πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία σύνθεση της REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 δίνει τη δυνατότητα για άμεση απορρόφηση υγρασίας καθώς περιλαμβάνει το ισχυρό Σύμπλεγμα Υδρολιπιδικής Αναδόμησης / Ενίσχυσης, το οποίο συμβάλλει στην ενδυνάμωση της Υδρολιπιδικής Ασπίδας του δέρματος, ώστε να συγκρατείται η υγρασία στο εσωτερικό του για βαθιά ενυδάτωση. Ισχυρά συστατικά κατά των ερεθισμών και αντιοξειδωτικά, όπως η Βιταμίνη C και η Καφεΐνη, συμβάλλουν στην προστασία της επιδερμίδας από τη φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, καταπραΰνοντας την και κρατώντας την ήρεμη, με αίσθηση άνεσης, και στην ιδανική κατάσταση ώστε να αντιστέκεται στα σημάδια της γήρανσης, ενώ το αντηλιακό φίλτρο SPF 10 παρέχει επιπρόσθετη ευρέος φάσματος προστασία από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία UV που μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 χρησιμοποιείται στο τελευταίο στάδιο του προγράμματος περιποίησης μετά από τον καθαρισμό και τον ορό. Ειδικά μελετημένη ώστε να αντέχει στις αντιξοότητες των ψυχρότερων κλιμάτων, αυτή η ελαφριά σύνθεση απορροφάται εύκολα και λόγω της πλούσιας σε θρεπτικά στοιχεία σύνθεσής της μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της ως ενυδατική, ενώ δημιουργεί μία ομοιόμορφη βάση για πιο ομοιόμορφη εμφάνιση. Για επιπρόσθετη κάλυψη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από το makeup.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα RevitalizingSupremeCCστο www.esteelauder.gr

Read More

And More