Kylie Jenner: έκλεψε την ιδέα από άλλον για την τελευταία της παλέτα;

Η Kylie Jenner αλλά και οι αδερφές Kardashian/Jenner γενικά έχουν κακό παρελθόν. Τι εννοούμε λέγοντας κακό παρελθόν; Ότι κατά καιρούς διάφοροι τις έχουν κατηγορήσει ότι ένα προϊόν που λάνσαραν, ένα εικαστικό ή ό,τι ήταν στην πραγματικότητα κλεμμένα από εκείνους.

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται και αυτή την φορά μιλάμε για την πρώην κολλητή της, Madison Beer, η οποία την κατηγορεί πως η τελευταία παλέτα που κυκλοφόρησε η Kylie ήταν κλεμμένη ιδέα από εκείνη. Και μιλάει συγκεκριμένα για την Purple Palette που μπορείς να δεις παρακάτω…

Η Madison Beer ανέβασε στο twitter μια photo της που την δείχνει με μοβ σκιά και έγραψε: “Όταν οι άνθρωποι κλέβουν τις ιδέες και κυκλοφορούν λανσαρίσματα που στην πραγματικότητα προορίζονταν για συνεργασίες” και όλο αυτό έκλεινε με ένα emoticon φύδι.

Βεβαίως, εύλογα θα αναρωτιέται κανείς ποια πρωτότυπη ιδέα μπορεί να κρύβεται πίσω από μια παλέτα με μοβ αποχρώσεις (εχμ, με αυτή τη λογική πρέπει να έκλεψε όλη την αγορά!), αλλά μάλλον το θέμα της είναι όχι στην απόχρωση αλλά στο ότι οι δυο τους είχαν δώσει τα χέρια για μια συνεργασία που τελικά δεν τηρήθηκε.

Κάπως έτσι και μετά από κάτι unfollow αυτή η σχέση ανήκει στο παρελθόν!

Read More

And More