Kylie Jenner: η απάντησή της στο περιοδικό Forbes ότι στήριξε την επιχείρησή της σε ψεύτικα στοιχεία!

Για να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη: λίγο καιρό πριν το Forbes κυκλοφόρησε με εξώφυλλο της Kylie Jenner η οποία ήταν η πιο νεαρή, αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο χάρη στα Kylie Cosmetics. Τότε πολλοί έσπευσαν να πουν ότι το “αυτοδημιούργητη” στην περίπτωση της Kylie Jenner δεν υφίσταται γιατί προέρχεται από μια οικογένεια που έχει πολλά εκατομμύρια.

Σήμερα, η ένσταση γίνεται από το ίδιο το Forbes και σε άλλη βάση αφού, σύμφωνα με το περιοδικό, η Kylie Jenner προσκόμισε ψευδή στοιχεία τα οποία αποκαλύφθηκαν όταν το 51% των Kylie Cosmetics εξαγοράστηκε από την Coty και αποδείχτηξε πως τα κέρδη ήταν πολύ λιγότερα.

Τα παραπάνω κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες με πολλούς να παίρνουν θέση στα social media και στο twitter. Αλλά ποια ήταν η απάντηση της Kylie; “Δεν ζήτησα ποτέ κανέναν τίτλο ούτε προσπάθησα να πω ψέματα. Τελεία”.

Λίγο αργότερα η Kylie απάντησε ξανά σε όσους συνέχισαν να την κατηγορούν κάτω από το tweet τους γράφοντας: “Μπορώ να αναφέρω τουλάχιστον εκατό πράγματα που είναι πιο σημαντικά ειδικά αυτή τη στιγμή!”. Κι ενώ αυτό που σχολίασε το βρήκαμε αρκετά σωστό, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα ψευδή στοιχεία, αν όντως αυτά ισχύουν.

Αλήθεια, εσύ τι πιστεύεις;


Read More

And More