Η Kylie Jenner μόλις ανέβασε μια #nomakeup selfie και εκτόπισε την Meghan Markle με τις φακίδες της!

Η Kylie Jenner μόλις ανέβασε μια #nomakeup selfie και εκτόπισε την Meghan Markle με τις φακίδες της! | tlife.gr

Εδώ και κάμποσο καιρό γίνεται πολύ συζήτηση για την Meghan Markle και τις εκπληκτικές της φακίδες. Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως δεν της αρέσει καθόλου όταν τις ρετουσάρουν στα περιοδικά, ενώ στον βασιλικό της γάμο επέλεξε να τις αναδείξει και όχι να τις κρύψει πίσω από τόνους makeup. Και έκανε πολύ καλά γιατί στις φακίδες υπάρχει κάτι πολύ γοητευτικό… Αν το ήξερε αυτό η Kylie Jenner, δεν θα φορούσε ποτέ foundation.

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι η Kylie Jenner έχει μερικές υπέροχες φακίδες που αποφάσισε επιτέλους να αναδείξει βγάζοντας μια no makeup selfie, αυτή που θα δεις παρακάτω.

i spy with my little eye…

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Αντιλαμβάνομαι, βεβαίως, ότι μιλάμε για την Kylie Jenner η οποία, όπως και όλη η οικογένειά της, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, και πως είναι πολύ πιθανόν αυτές οι φακίδες να είναι… τεχνητές! Σίγουρα, πάντως, φοράει υγρό ρουζ, αυτό που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου και σου χαρίζει το πιο τέλειο αναψοκοκκίνισμα.

Εσύ τι λες; Είναι μακιγιαρισμένη εδώ η Kylie ή όχι; Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις αυτές τις φακίδες της Meghan Markle κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα τις αποκτήσεις βήμα- βήμα.

READ more