Kylie Jenner: τι είπε για την έκπτωση του κραγιόν στο οποίο είχε δώσει το όνομα Jordyn Wood!

Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται! Στην περίπτωση της Kylie Jenner τώρα, δεν είναι καθόλου έτσι!

Πριν λίγο καιρό τα Kylie Cosmetics έβγαλαν σε έκπτωση το κραγιόν απόχρωση Jordy στο οποίο είχε δώσει το όνομα της πρώην κολλητής της Jordyn Wood. Όλα αυτά συνέβησαν ακριβώς μετά το σκάνδαλο ότι η ίδια είχε σχέση με τον σύντροφο της Khloe Kardashian. Και τώρα, η Kylie Jenner δηλώνει ότι τα πράγματα δεν έγιναν καθόλου έτσι!

Σε συνέντευξή της στους New York Times δήλωσε ότι δεν ήξερε πως το συγκεκριμένο κραγιόν είχε βγει σε έκπτωση και μόλις το πληροφορήθηκε πήρε αμέσως τηλέφωνο τους υπαλλήλους της. Ο πραγματικός λόγος για την έκπτωση αυτή είναι ότι μερικές εβδομάδες πριν τα Kylie Cosmetics είχαν αποφασίσει να αποσύρουν όλες τις μαύρες συσκευασίες και να τις κάνουν λευκές. Η λογική ήταν όλα τα προϊόντα που είχαν το παλιό packaging να μπουν σε έκπτωση ώστε να αρχίσουν να κυκλοφορούν οι νέες.

Πάντως, οι δύο πρώην κολλητές εξακολουθούν να ακολουθούν η μία την άλλη στο instagram ενώ στην ίδια συνέντευξη η Kylie Jenner πρόσθεσε: “Αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μου! Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο και όταν το είδα εξεπλάγην!”.

Αυτή ήταν, λοιπόν, η σύντομη ιστορία πίσω από ένα κραγιόν που μπήκε σε έκπτωση!

Read More

And More