Kylie Jenner: το instagram post για να γλιτώσει τη μήνυση για τα Lip Kit!

Ένα χρόνο πριν η Kylie Jenner φωτογράφισε και ανέβασε στα social της και στα social του Lip Kit την τότε καμπάνια για τα χριστουγεννιάτικα υγρά κραγιόν. Και για όσους είναι beauty addicts αυτή η καμπάνια δεν είχε τίποτα το νέο, αντίθετα ήταν ξεκάθαρη αντιγραφή από την make up artist που έχει έδρα το LA, Vlada Haggerty. Η ίδια είχε καταγγείλει και κατά το παρελθόν ότι όλη η έμπνευση από τα visual των Lip Kit είχε προέλθει από την ίδια και τα εικαστικά που ανέβαζε στο instagram της.

Δες παρακάτω για να δεις τι εννοούσε ακριβώς…

Για να σώσει ότι σώζονταν, η Kylie Jenner αργότερα έβαλε το credit της έμπνευσης, λίγο μετά κατέβασε την καμπάνια ως είχε αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει!

Σήμερα, τόσο καιρό μετά φαίνεται πως οι σχέσεις των δύο αποκαταστάθηκαν με μια κίνηση ματ που έκανε η Kylie τις προηγούμενες μέρες στο instagram της.


Τι έκανε; Ανέβασε την παραπάνω photo γράφοντας: “πραγματικά αυτό είναι ότι τελειότερο έχω δει! Τσέκαρε τα τέλεια μακιγιάζ της υπέροχης Vladda Haggerty!”.

Η ερώτηση είναι: μπορεί ένα post στα social της Kylie Jenner που έχει 83.9 εκατομύρια followers να τα διαγράψει όλα; Ο καιρός θα δείξει!

Read More

And More