Kylie Jenner: το πρώτο κραγιόν που αγόρασε και το χρώμα που δεν θα βάψει ποτέ τα μαλλιά της!

Μόλις χθες λανσαρίστηκαν τα κραγιόν της Kylie Jenner και το τεράστιο νέο γύρω από αυτά είναι ότι έγιναν sold out σε λιγότερο από ένα λεπτό. Έκτοτε προσπαθώ κάθε λίγο και λιγάκι να μπω στο site στο οποίο πωλούνται (popular.lipkitbykylie.com) και βγαίνει συνεχώς αυτή η ένδειξη ότι στο site υπάρχει τεράστια κινητικότητα και πρέπει να επιστρέψω σε 15 λεπτά. 15 λεπτά μετά το site εξακολουθεί να είναι πεσμένο και πάει λέγοντας!

Εν τω μεταξύ, η Kylie απολαμβάνει αυτόν τον beauty πανικό που έχει προκαλέσει και δίνει συνεντεύξεις σε beauty editors με αφορμή το λανσάρισμά των κραγιόν. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, μίλησε και στο Byrdie και αποκάλυψε ποιο κραγιόν αγόρασε πρώτη- πρώτη φορά. Να είσαι σε ετοιμότητα, να πεταχτείς σε ένα κατάστημα ά-με-σα γιατί κάτι μου λέει πως ΚΑΙ αυτό θα γίνει sold out μέχρι να πεις χείλη!

“Το πρώτο κραγιόν που αγόρασα ποτέ ήταν η απόχρωση Whirl της MAC. Ήμουν 16 και ήθελα να ξεκινάω να φοράω ένα κραγιόν που να μην φαίνεται, αλλά εγώ ήθελα να το νιώθω στα χείλη μου. Έτσι κατέληξα στο Whirl που είναι ίδιο με το χρώμα των χειλιών και ένα σωρό άλλα, αλλά φορούσα κυρίως αυτό. Τότε δεν είχα ιδέα ούτε ήθελα να ξεκινήσω κάποιο trend”.


Πες χείλη! Εξαφανίστηκε!

Επίσης, πέρα από το task χείλη που μας δημιουργεί τον πρώτο συνειρμό όταν σκεφτόμαι την Kylie Jenner, ο αμέσως επόμενος είναι το χρώμα των μαλλιών. Η Kylie απάντησε ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΦΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ (αλήθεια, πίστευα ότι θα τα έβαφε μέχρι και μπορδοροδοκόκκινα!): “Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου με ροζ μαλλιά! Ή μοβ. Μόνο με πράσινα και μπλε. Απλώς σε διάφορες και διαφορετικές αποχρώσεις. Ας πούμε, ήδη ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο χρώμα που θα κάνω!”.

Ποιο λες; Θα έρθει poll για να ψηφίσουμε- μαντέψουμε! Εν τω μεταξύ, μπορείς να τρέξεις για το κραγιόν!

Read More

And More