Η Kylie Jenner βγάζει νέα παλέτα και το κάνει… μυστικά!

Η Kylie Jenner βγάζει νέα παλέτα και το κάνει… μυστικά! | tlife.gr

Η Kylie Jenner στήριξε μια ολόκληρη αυτοκρατορία στο όνομά της και κατάφερε να βγάλει μερικά δισεκατομμύρια δολάρια (λες και αυτό είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου) ακολουθώντας την εξής διαδικασία: ετοίμαζε ένα προϊόν και προτού το ανεβάσει στο site ή στο instagram των Kylie Cosmetics, το δοκίμαζε πρώτα η ίδια στον εαυτό της και ανέβαζε photo στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social και κυρίως στο δικό της instagram. Μάλιστα, είχε δημοσιευθεί και αυτό το άρθρο: η Kylie Jenner χρησιμοποιεί το χέρι της οικιακής της βοηθού για να κάνει το swatching!

Αλλά να που αυτή τη φορά η Kylie Jenner ετοίμασε το επόμενο λανσάρισμά της (είναι η παλέτα που βλέπεις εδώ), η οποία επικοινωνήθηκε μέσα και μόνο από το instagram των Kylie Cosmetics.

 

Wow 😍🍯 Welcome Blue Honey.. Launching January 23rd at 3pm pst only on KylieCosmetics.com!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις

Η παλέτα λέγεται Blue Honey και λανσάρεται στις 23 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Kyliecosmetics.com. Αυτό ήταν το μοναδικό teasing που έγινε για το νέο λανσάρισμα της Kylie Jenner, την στιγμή που η ίδια στον λογαριασμό της δεν έχει ανεβάσει το οτιδήποτε από τις 25 Δεκεμβρίου. Ο λόγος; Η Kylie Jenner φημολογείται ότι είναι έγκυος, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, και φαίνεται πως τα πράγματα με τα οποία έχει να ασχοληθεί είναι πολύ πιο σοβαρά. Ή, μπορεί και να είναι ένας ακόμη πετυχημένος τρόπος να τραβήξει την προσοχή. Ή (last but not least), μπορεί να έχει ανάγκη από λίγο instagram detox!

Blue Honey! 1-23-18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις

Επιστρέφοντας στα λανσαρίσματα, στις ίδιες ημερομηνίες θα λανσαριστούν και τέσσερα ολοκαίνουργια liquid lipsticks σε ζεστές αποχρώσεις, το λανσάρισμα των οποίων, μάλιστα, συνοδεύεται και με ένα πολύ ωραίο visual.

Blue Honey Palette and four new warm velvet singles shades launching Jan 23! Pictured: Sweet Thing, Busy Bee and Honeymoon from the Blue Honey Palette, and Vibe Velvet. 🐝

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις

READ more