Η Kylie Jenner βγάζει σειρά με έμπνευση από την κόρη της!

Πριν λίγο καιρό η Kylie Jenner γέννησε και πιο πριν από αυτό, δηλαδή καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δεν κυκλοφόρησε ποτέ ούτε μια φωτό που να επιβεβαιώνει το νέο πως η Kylie είναι έγκυος. Μέχρι πριν λίγο καιρό γιατί πλέον και φωτό έχουν κυκλοφορήσει και η Kylie έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο υπέροχη ήταν αυτή η περίοδος της ζωής της, αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη.

Και τώρα, όπως ήταν αναμενόμενο, η ίδια ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μια σειρά με έμπνευση από την κόρη της, Stormi. “Πέρασα πολύ χρόνο σε αυτή την collection και έχω δώσει πολύ μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια. Οπότε, θα βάλω τα δυνατά μου για να σας δείξω όλες αυτές τις λεπτομέρειες που έχουν τόση πλάκα!”.

Η Kylie ξεκίνησε το swatching δείχνοντας τα τρία ματ κραγιόν τα οποία κυκλοφορούν σε τρεις αποχρώσεις (Nightfall, Cosmic, Nova) και έχουν αυτή την λεπτομέρεια της αστραπής σκαλισμένη πάνω στα κραγιόν.

Κι εδώ μπορείς να δεις πώς ακριβώς γράφουν. Detail: στο παρελθόν η Kylie Jenner είχε δηλώσει ότι χρησιμοποιεί για τα swatching το χέρι της οικιακής της βοηθού, οπότε δεν ξέρουμε στην πραγματικότητα αν εδώ ¨βλέπουμε” την Kylie ή την βοηθό της.

Για τα μάτια, η Kylie Jenner πρόκειται να προσθέσει στην οικογένεια των Kylie Cosmetics υγρές, glittery σκιές οι οποίες “έρχονται” σε δύο διαφορετικά σετ: το ένα πιο neutral και το άλλο πιο έντονο με μια καφέ και μια μπλε απόχρωση.

Κι εδώ η ολοκαίνουρια Glitter Eyes στην απόχρωση Violet Moon φορεμένη από την ίδια την Kylie.

Last but not least: η ολοκαίνουργια παλέτα Calm Before The Storm η οποία σετάρεται τέλεια με το μανικιούρ της Kylie Jenner (προφανώς και δεν έκανε τυχαία αυτό το μανικιούρ!) και η οποία παλέτα αποτελείται από δέκα αποχρώσεις (πέντε ματ και πέντε ιριδίζουσες) οι οποίες κινούνται στους ίδιους χρωματικούς τόνους. Το κυριότερο όμως: η κόρη της λέγεται Stormi και η παλέτα λέγεται Calm Before The Storm!

 

Η Kylie επέστρεψε και μέσα από εδώ θα φροντίσουμε να σου έχουμε σύντομα όλα τα details για το πότε κυκλοφορούν όλα αυτά τα προϊόντα, πόσο θα κοστίζουν κλπ.

Read More

And More