Kylie X Kendall: Αυτή είναι η συλλογή Kylie cosmetics που περιμέναμε περισσότερο από κάθε άλλη!

Από την στιγμή που δημιουργήθηκαν τα Kylie Cosmetics η Kylie Jenner είχε φροντίσει να συνεργαστεί με κάθε μέλος της οικογένειάς της. Κάθε μέλος, εκτός από την Kendall. Ο λόγος είναι ότι το top model μέχρι τώρα είχε κάποιες συνεργασίες οι οποίες την εμπόδιζαν να κάνει οτιδήποτε άλλο με κάποιο άλλο brand καλλυντικών, ακόμη και αν αυτό ήταν της αδερφής της.Ο καιρός πέρασε, το συμβόλαιο έληξε κι έτσι τώρα μπορούμε να έχουμε στα χέρια μας την συνεργασία για την οποία ανυπομονούσαμε περισσότερο: η Kylie X Kendall συλλογή είναι γεγονός!

Την περασμένη εβδομάδα η Kylie μας έδωσε ένα πρώτο hint αλλά το Σάββατο πρόσθεσε όλη την πληροφορία που θέλαμε να γνωρίζουμε μέσα από stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορώ να σας δείξω την Kendall Kylie συλλογή για την οποία δουλεύαμε όλο αυτό το διάστημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιτέλους συνεργάζομαι με την αδερφή μου. Το προηγούμενο διάστημα συνέβησαν όλα αυτά και χρειάστηκε να πάμε το project πίσω αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μπορώ να σας τα δείξω”, είπε η Kylie στα stories της με εμφανή ενθουσιασμό που φαινόταν και στην φωνή της ακόμη.

Όπως συμβαίνει με κάθε συλλογή της Kylie, έτσι κι εδώ, υπάρχει μια παλέτα με σκιές, στο σύνολό τους 15 οι οποίες έχουν και πιο έντονες και πιο neutral αποχρώσεις αλλά και σε διαφορετικές υφές, από πολύ ματ μέχρι πολύ shiny. Επίσης, εδώ υπάρχει και το High Gloss σε μια ολοκαίνουργια απόχρωση για την οποία η Kylie είπε το εκήε: “Είναι το πιο αγαπημένο μου high gloss το οποίο φοράω ξανά και ξανά!”.

‘Ολα τα παραπάνω είναι προϊόντα που λίγο- πολύ περιμέναμε από την συλλογή, ωστόσο υπήρξαν κάποια new in τα οποία δεν είχαμε ξαναδεί. Το ένα ήταν η Blotting Powder που ρυθμίζει την λιπαρότητα και είναι best thing αν θέλεις να φρεσκάρεσαι κατά την διάρκεια της ημέρας. “Η Kendall είναι πολύ λιπαρή. Εγώ ξεκίνησα να γίνομαι λιπαρή τελευταία οπότε παίρνω αυτό το προϊόν μαζί μου τους τελευταίους μήνες και είναι πραγματικά σωτήριο! Μπορείς να το απλώσεις με το σφουγγάρι που υπάρχει στη συσκευασία, μπορείς να το απλώσεις με το Beautyblender ή και με τα δάχτυλά σου. Εμένα μου αρέσει να το χρησιμοποιώ με τα δάχτυλά μου αλλά ναι, η φόρμουλά του είναι πολύ cool!”.

Και last but not least, μια κατηγορία προϊόντος που έχει αγαπηθεί πολύ τελευταία είναι αυτά τα sticks σε ρουζ, bronzer και highlighter τα οποία επίσης μπορείς να βρεις στην συλλογή Kylie X Kendall.

Όλα τα προϊόντα της συλλογής θα τα βρεις εδώ!

 

Read More

And More