Λατρεύεις τα 90’s; Με αυτή την κίνηση στα μαλλιά σου θα είναι σαν να ζεις τότε!

Υπάρχουμε εμείς που ζήσαμε από πρώτο χέρι τα 90’s και υπάρχει μια ολοκαίνουργια γενιά που την έχει αναβιώσει και πολύ καλά κάνει γιατί τα 90’s ήταν μια super stylish- πολύ γεμάτη δεκαετία. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, σίγουρα θα θυμάσαι αυτό το χτένισμα από τότε! Αν ανήκεις στην δεύτερη, να τι μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου για να ζήσεις όπως τότε!

Πρόκειται για το half up πιάσιμο, δηλαδή μαλλιά μισά πιασμένα πάνω, το οποίο όμως έχει μια σημαντική λεπτομέρεια που απογειώνει όλο το στιλ. Αυτή η λεπτομέρεια είναι οι δύο λεπτές τούφες αφημένες να πέφτουν στο μπροστινό μέρος του προσώπου, όπως θα δεις παρακάτω.

@josecorella

@kyliejenner

Αυτό το χτένισμα κατά πάσα πιθανότητα να το έχεις πετύχει σε πολλούς λογαριασμούς στο instagram, ενώ η Kylie Jenner είναι η διάσημη που το έχει αγαπήσει- αναδείξει περισσότερο! Το κόλπο για να το πετύχεις είναι με μια χτένα να διαχωρίσεις από πριν τις δύο λεπτές τούφες που θα αφήσεις κάτω και να πιάσεις τα υπόλοιπα μαλλιά σου πάνω, αντί να τα πιάσεις όλα πάνω και έπειτα να τραβήξεις αυτές τις δύο τούφες διότι θα καταστρέψεις το αποτέλεσμα και το τελικό look δεν θα είναι τόσο sleek.

Λοιπόν, τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

 

Read More

And More