Le Pin Aster: 5 ολοκαίνουργια προϊόντα και ένα νέο brand που μεταμόρφωσαν την επιδερμίδα μας

Ας ξανασυστηθούμε: όταν είσαι beauty editor σημαίνει πως στα χέρια σου καταφθάνουν δεκάδες προϊόντα σε εβδομαδιαία βάση. Και αυτά τα προϊόντα, αν θες να είσαι καλή beauty editor, οφείλεις να τα δοκιμάσεις για να κρίνεις και να γράψεις. Αν δε, αυτό που δοκίμασες σε ενθουσίασε τόσο, αξίζει μια εκτενή αναφορά που δεν περιορίζεται στο ότι αυτό είναι ένα καλό προϊόν, ας πούμε. Ειδικότερα, αν αυτό το πολύ καλό προϊόν ανήκει σε ένα brand που είναι new entry!

Λέγεται Le Pin Aster και πρόκειται για ένα Γαλλό- ελβετικό brand στο οποίο θα βρεις καινοτόμα, νέας γενιάς, 100% φυσική σειρά περιποίησης προσώπου που βοηθά στην φυσική ανάπλασης του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
Κύρια ουσία όλων των προϊόντων Le Pin Aster είναι η Pycnogenol – το ισχυρότερο φυσικό αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό, το οποίο είναι ισχυρότερο αντιοξειδωτικό από τη διάσημη βιταμίνη C και την Ε. Κάτι ακόμη που πρέπει να γνωρίζεις για το συγκεκριμένο συστατικό είναι ότι πρόκειται για το μοναδικό φυσικό συστατικό που φτάνει μέχρι την 3η στιβάδα της επιδερμίδας και κάνει ανάπλαση του κολλαγόνου και ελαστίνης.

Le Pin Aster: η νέα skincare ρουτίνα μας!

Υπάρχουν πολλές επιστημονικές μελέτες και άλλες τόσες αναφορές που μπορεί να γίνουν σε σχέση με το brand Le Pin Aster. Ωστόσο, μόνο αν τα βάλεις στο skincare routine σου θα καταλάβεις τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχουν στην επιδερμίδα σου. Και ειδικά αν αγαπάς τα προϊόντα φυσικής προέλευσης, θα λατρέψεις αυτή τη σειρά η οποία, εκτός των άλλων, σε βγάζει από σκέψεις τύπου ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσω και πώς, καθώς είναι απόλυτα ολοκληρωμένη. Παρακάτω θα βρεις όλα τα προϊόντα που απαρτίζουν τη σειρά Le Pin Aster αλλά και και πώς τα χρησιμοποιείς για να δεις το αποτέλεσμα που είδαμε εμείς στον καθρέφτη μας!

Step 1: καθαρισμός προσώπου με το Micellar cleansing water

Ο καθαρισμός είναι το Άλφα και το Ωμέγα για την επιδερμίδα μας και το skincare όλα τα υπόλοιπα γράμματα! Το νεράκι καθαρισμού Le Pin Aster αφαιρεί όχι μόνο το makeup αλλά και την βρωμιά και τους περιβαλλοντικούς ρίπους που έχουν συσσωρευτεί όλη μέρα στο πρόσωπό σου. Επίσης, εξαφανίζει το σμήγμα που έχει εκκρίνει όλο το βράδυ η επιδερμίδα σου και βοηθά την επιδερμίδα σου να υποδεχτεί την φροντίδα που θα ακολουθήσει και τις κρέμες που θα φορέσεις. Άρα, το χρησιμοποιώ με ευλάβεια πρωί και βράδυ! Bonus: είναι πλούσιο σε συστατικά όπως pycnogenol, Αλόη βέρα, εκχύλισμα μύρτιλλου, εκχύλισμα λεμονιού και βιταμίνη Β3 που αποτυπώνονται στην επιδερμίδα σου με την μορφή μιας μοναδικής λάμψης που δεν έχεις συναντήσει ξανά!

Step 2: για τα μάτια σου μόνο!

Η καθημερινή φροντίδα προσώπου ολοκληρώνεται με την κρέμα ματιών Le Pin Aster που δρα σε πολλαπλά επίπεδα αφού μειώνει ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους. Ελάχιστη ποσότητα στα δάχτυλά σου και την απλώνεις περιμετρικά των ματιών ακολουθώντας ταμποναριστές κινήσεις!

Step 3: ενισχυμένη φροντίδα με το Intensive serum

Αφού η επιδερμίδα έχει καθαριστεί και οι πόροι είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το skincare προχωράμε στο serum της σειράς που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος. Ο καινοτόμος συνδυασμός Pychogenol, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, με την δράση του Hyaluronic και του Sodium PCA συμβάλουν αισθητά στην διατήρηση της σφριγηλότητας του δέρματος και στην ανθεκτικότητα του.

Step 4: “κλείδωσε” την φροντίδα της επιδερμίδας σου με την κρέμα προσώπου 24hr με UV filters

Οι περισσότερες έχουμε θέμα με την κρέμα μας! Ψάχνουμε μια κρέμα η οποία να μας τα παρέχει όλα χωρίς, όμως, να αφήνει βαριά αίσθηση στην επιδερμίδα μας. Αυτός είναι και ο λόγος που αγαπήσαμε την 24ωρη κρέμα Le Pin Aster που έχει αντιρυτιδική, ενυδατική και συσφιγκτική δράση και βοηθάει αποτελεσματικά στην αναδόμηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Συνδυάζει Pycnogenol (εκχύλισμα πεύκου των γαλλικών ακτών) μαζί με Hyaluronic , Aloe vera και Ribose, ενισχύει τον συνδετικό ιστό διατηρώντας τη σφριγηλότητα του δέρματος και την ανθεκτικότητα

Κάθε εβδομάδα!

Μια με δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες σου, σπάσε το beauty routine σου κάνοντας μάσκα και peeling. Μάλιστα, χάρη στην Le Pin Aster μπορείς να έχεις και τα δύο με ένα προϊόν! Η μάσκα και peeling (2in1) με Pycnogenol, Aloe vera, κόκκους ελαφρόπετρας και ροδόνερο συμβάλλει αισθητά στην βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας χαρίζοντας ταυτόχρονα μία ελαφριά απολέπιση και λάμψη. Πλούσια επίσης σε βιταμίνη Β3 ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος με θεαματικά αποτελέσματα.

Read More

And More