Let the Christmas season begin! Ένα αγαπημένο μας brand λάνσαρε χριστουγεννιάτικο advent calendar!

Αν υπάρχει κάτι που σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγέννων, αυτό είναι τα advent calendar, εκείνα τα ημερολόγια που κρύβουν μέσα τους μικρές εκπλήξεις. Τα τελευταία χρόνια οι εταιρίες λανσάρουν advent calendar ομορφιάς που έχουν μέσα τους καλλυντικά είτε σε travel size είτε σε κανονικό μέγεθος και αυτά τα advent calendar υπήρχαν, κυρίως, στο εξωτερικό.

Ευτυχώς για εμάς, όμως, εδώ και καναδυό Χριστούγεννα αυτά τα super cute beauty calendars έχουν έρθει και στην Ελλάδα και κάνουν το διάστημα από 1η έως 25 Δεκεμβρίου ακόμη πιο υπέροχη γιατί κάθε μέρα που ανοίγουμε και ένα κουτάκι είμαστε πιο κοντά στα Χριστούγεννα (έτσι λειτουργεί το concept).

Το μεγάλο νέο είναι ότι μόλις έφτασε στα χέρια μας ένα τέτοιο ημερολόγιο από ένα αγαπημένο μας beauty brand. Hint: το beauty brand είναι ελληνικό!

25 προϊόντα Apivita σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις καθώς το advent beauty calendar κυκλοφορεί ήδη στα Hondos Center, στο Attica και στο APIVITA Experience Store. Info no 1: κοστίζει €43.00. Info no 2: είναι το τέλειο δώρο και για τον εαυτό σου αλλά και για όποιον θέλεις να κάνεις πραγματικά ευτυχισμένο!

 

Read More

And More