Λεύκανση δοντιών στο σπίτι! Γνωρίσαμε το προϊόν που σου δίνει το πιο λευκό χαμόγελο!

Έχω αυτή τη θεωρία: στα αγόρια αρέσουν τα κορίτσια που χαμογελούν. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο γοητευτικό από ένα κορίτσι που χαμογελάει. Όσα make up και αν φορέσει στο πρόσωπο, όπως κι αν χτενίσει τα μαλλιά της, όσο περιποιημένα και αν είναι τα νύχια της, αν της λείπει το πλατύ, ειλικρινές, αυτό που πιάνει-και-τα-μάτια-σου χαμόγελο, τότε έχεις κάνει μισή δουλειά!

Άρα: αυτό το θέμα απαιτεί οοοοοοοολη σου την προσοχή γιατί εντοπίσαμε και το τέλειο kit ώστε να κάνεις λεύκανση δοντιών στο σπίτι σου.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: την YOTUEL την γνωρίζεις! Είναι εκείνο το brand με τις οδοντόκρεμες λεύκανσης και την πένα που από τη μέρα που ανακαλύψαμε έχουμε συνεχώς στην τσάντα μας γιατί κάνει λεύκανση όπου κι αν είσαι!
Γνωρίσαμε, λοιπόν, τον Jorge Rodríguez-Vilaboa, ιδρυτή της Biocosmetics και την Susana Sardón, επικεφαλής του τμήματος R&D της εταιρίας και μιλήσαμε για το λευκό χαμόγελο, τα λάθη που κάνουμε σε ότι έχει να κάνει με τη λεύκανση στο σπίτι, γιατί πρέπει να ανταλλάζουμε φιλιά για την στοματική μας υγιεινή (αλήθεια!) και κυρίως, για το νέο μαγικό YOTUEL 7 hours whitening kit!

YOTUEL: πώς ξεκίνησε το brand!
J.R.V: “Ηταν 15 χρόνια πριν που υπήρχε ένα κενό στην αγορά για συγκεκριμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και με δεδομένο ότι οι αδερφές μου είναι οδοντίατροι στο επάγγελμα οδηγηθήκαμε στην δημιουργία της εταιρίας στην οποία ανήκει και η YOTUEL. Τα δύο πρώτα χρόνια σκεφτείτε ότι δεν είχαμε βγάλει κανένα προϊόν στην αγορά γιατί είχαμε επικεντρωθεί στην έρευνα. Ήταν βασικός μας στόχος να δημουργήσουμε πατενταρισμένα προϊόντα!”.


Στοματική υγιεινή και υγεία: πώς συνδέονται!
SS: “Υπάρχει ένας πολύ άμεσος δεσμός ανάμεσα στην στοματική μας υγιεινή και την υγεία μας, ψυχική και σωματική. Καταρχάς, ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος αρέσκεται να ασχολείται και να φροντίζει τον εαυτό του. Από την άλλη, λένε πως είμαστε ότι τρώμε! Σκεφτείτε ότι τα πάντα περνάνε από το στόμα μας! Το στόμα μας είναι η αρχή του σώματός μας!”.
Στα αγόρια αρέσουν τα κορίτσια που χαμογελούν!
S.S: “Ένα λευκό χαμόγελο είναι το καλύτερο μακιγιάζ! Για την ακρίβεια είναι ένα μόνιμο μακιγιάζ που σε κάνει να νιώθεις όμορφη χωρίς καθημερινή προσπάθεια όπως, ας πούμε, συμβαίνει με το μακιγιάζ που πρέπει να το φρεσκάρεις! Επίσης, ένα λευκό χαμόγελο είναι το εισιτήριό σου και επηρεάζει το κοινωνικό σου status. Οι περιποιημένοι άνθρωποι με λευκό χαμόγελο είναι αυτοί που παίρνουν συχνότερα προαγωγές!”.
J.R.V.: “Από την αντρική σκοπιά συμβαίνει το εξής: οι άντρες κοιτάμε πρώτα τα μάτια μιας γυναίκας. Έπειτα, αν μας χαμογελάσει και το χαμόγελό της είναι όμορφο, αυτή η γυναίκα γίνεται ακαταμάχητη!”.

Don’t! Don’t! Don’t!
S.S: “Το tip που γράφεται πιο συχνά σε σχέση με την λεύκανση δοντιών στο σπίτι είναι να αναμειγνύουμε λεμόνι με μαγειρική σόδα. Αυτό είναι τεράστιο λάθος γιατί έτσι προκαλούμε μεγάλη φθορά στο σμάλτο. Αφενός τα δόντια μας γίνονται πιο ευάλωτα στους λεκέδες από κρασί, καφέ, τσάι, αφετέρου η φθορά που προκαλείται στο σμάλτο δεν αποκαθίσταται”.

YOTUEL 7 hours whitening kit: πώς να κάνεις λεύκανση δοντιών στο σπίτι!

To YOTUEL 7 Hours Whitening Kit είναι το τελευταίο λανσάρισμα που έρχεται να προστεθεί στην συλλογή της YOTUEL για λευκό χαμόγελο και στο δικό σου beauty routine. Πρόκειται για ένα gel με επαγγελματικό λευκό παράγοντα που το βάζεις στα εύκαμπτα και άνετα μασελάκια, τα οποία με την σειρά τους τοποθετείς στα δόντια σου για μια ώρα επί επτά μέρες. Το αποτέλεσμα είναι έως και 8 τόνους πιο λευκά δόντια, με ασφάλεια χωρίς τριβή για το σμάλτο και χωρίς καμία ενόχληση ή ευαισθησία. Το αποτέλεσμα οφείλεται στο κορυφαίο συστατικό Carbamide Peroxide που λευκαίνει τα δόντια και βελτιώνει την απόχρωση,χωρίς να φθείρει το σμάλτο καθαρίζοντας ακόμη και τις πιο βαθείες δυσχρωμίες. Μπορείς να το χρησιμοποιείς για διάστημα 3-4 εβδομάδων και να το εφαρμόζεις 2 φορές το χρόνο για να έχεις πάντα λευκό, λαμπερό και υγιές χαμόγελο, γεμάτο αυτοπεποίθηση!

Last chance info ή/και ήξερες ότι…
Το στόμα μας χρειάζεται βακτήρια για να διατηρείται σε καλή κατάσταση και γι’αυτό είναι καλό να φιλιόμαστε: για να ανταλλάζουμε βακτήρια! Και το λευκό χαμόγελο που μας εξασφαλίζει η YOTUEL κάνει κάθε στόμα ελκυστικό και τελικά θα είναι πολλοί αυτοί που θα θέλουν να διεκδικήσουν αυτά τα φιλιά…

Read More

And More