Lipstick shaped nails: όλες στο instagram δίνουν αυτό το σχήμα στα νύχια τους ΤΩΡΑ!

Photo credit: @Jeanne Damas

Την στιγμή που εσύ είσαι απασχολημένη κάνοντας τις βουτιές σου στα ελληνικά νησιά το instagram είναι απασχολημένο με ένα ολοκαίνουργιο super hot και αρκετά παράδοξο nail trend. Το συγκεκριμένο nail trend δεν έχει να κάνει με ένα ακόμη nail art ή με ένα χρώμα που πρέπει οπωσδήποτε να βάψεις τα νύχια σου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (σ.σ. για να σταθώ ελάχιστα σε αυτό, το ένα χρώμα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις μέχρι τις 30 Αυγούστου είναι το πορτοκαλί της Selena Gomez), αλλά με το σχήμα των νυχιών!

Αγαπώ τα κοντά νύχια σε σχήμα squoval (aka square+oval) αλλά υπάρχουν ένα σωρό ακόμη σχήματα ανάμεσα στα οποία μπορείς να επιλέξεις το ιδανικό σου. Στον ένα αυτό σωρό πρόσθεσε και αυτό: Lipstick Shaped Nails. Λέγονται έτσι γιατί μιμούνται το σχήμα που έχει ένα ολοκαίνουργιο κραγιόν ενώ το credit για αυτό το σχήμα που υπάρχει παντού στο instagram παίρνει η Κορεάτισσα nail artist Park Eunkyung από το Unistella Nails.

Lipstick Shaped Nails: πώς ξεκίνησε το trend 

Το trend επεσήμανε το Refinery29 το οποίο πήρε συνέντευξη και από την Κορεάτισσα nail artist. Να τι είπε για την σύλληψη αυτής της ιδέας: “Έκανα τα νύχια για ένα shooting για την νέα καμπάνια των γυαλιών ηλίου YSL και με ενθουσίασε αυτός ο cat-eye σκελετός. Θεώρησα ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δώσω στα νύχια μου αυτό το cat-eye σχήμα που είχαν και τα γυαλιά. Τελικά, όμως, το σχήμα θύμιζε περισσότερο tube κραγιόν αλλά σε κάθε περίπτωση μου άρεσε το αποτέλεσμα!”, είπε.

Κάνε scroll down για μερικές χορταστικές δόσεις Lipstick Shaped Nails

Από τότε που δημιούργησε αυτό το σχήμα, η Nail Unistella όπως είναι στο instagram το κάνει ξανά και ξανά στα νύχια της αλλά και στις πελάτισσές της και το έχουμε δει σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Στην φουτουριστική version του (παραπάνω) αλλά και με neon γραμμή (παρακάτω) που θα μπορούσε να είναι μια πολύ updated εκδοχή του γαλλικού.

 

Μερικές ακόμη ιδέες για να παίξεις με τις αντιφάσεις στις υφές όπως παραπάνω: ματ βάση και πολύ glossy μαύρη γραμμή.

Ποιοι άλλοι το έχουν υιοθετήσει

Η Park Eunkyung είναι opinion maker και πρωτοπόρος σε ότι κάνει. Ήταν σχεδόν αναπόφευκτο, λοιπόν, να ακολουθήσουν και άλλες nail artist το παράδειγμά της και σύντομα θα δούμε να το κάνουν ακόμη περισσότερες. Παρακάτω μπορείς να πάρεις περισσότερες ιδέες.

@nailsby.jbunny

@nolie_wolie

Και αν δεν σου αρκεί από μόνο του αυτό το σχήμα νυχιών που υπάρχει παντού στο instagram τώρα και θέλεις κι άλλες fancy δόσεις στα νύχια σου, επίλεξε ένα βερνίκι με glitter ή κόλλησε στην επιφάνειά του rhinestones. Πάντως εγώ προς το παρόν θα επιμείνω στο squoval!

@ticika_

@unistella_kr

 

Read More

And More