Lisa Eldridge: η makeup artist με τους δύο εκατομμύρια subscribers στο youtube έβγαλε δική της σειρά μακιγιάζ!

Pat McGrath, Charlotte Tilbury, Lisa Eldridge: αυτές είναι τρεις από τις κορυφαίες makeup artist παγκοσμίως. Δύο από τις τρεις έχουν την δική τους σειρά μακιγιάζ η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία σε πωλήσεις και στη λίστα προστέθηκε μόλις και η τρίτη! Όπου τρίτη, η Lisa Eldridge.

H makeup artist η οποία έχει εργαστεί ως official makeup artist της Lancome αλλά καθιερώθηκε μέσα από τα video tutorial της, αυτή την στιγμή έχει 1.8 εκατομμύρια subscribers στο κανάλι της και μόλις απέκτησε την δική της σειρά μακιγιάζ. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μια πρώτη σειρά η οποία αποτελείται από τρία κραγιόν, όλα κόκκινα και όλα σε velvet υφή!

Τα τρία κόκκινα κραγιόν είναι διαθέσιμα για pre-order στο επίσημο site της makeup artist και οι αποχρώσεις τους είναι οι εξής (από αριστερά προς τα δεξιά): Velvet Morning, Velvet Ribbon και Velvet Jazz ενώ μπορείς να αποκτήσεις και τα τρία προϊόντα σε μια limited edition συσκευασία.

Όπως σου είπα, η Lisa Eldridge ήταν από τις πρώτες youtubers με τεράστιο expertise και στο βίντεο παρακάτω μπορείς να δεις ένα από τα πλέον αγαπημένα tutorials για το πώς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν! Πάτησε play!

Read More

And More