Λουστήκαμε με το Les Eaux de Chanel Hair and Body Shower Gel και ήταν το καλύτερο πράγμα που κάναμε!

Λουστήκαμε με το Les Eaux de Chanel Hair and Body Shower Gel και ήταν το καλύτερο πράγμα που κάναμε! | tlife.gr

Αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου γενναίες δόσεις πολυτέλειας. Γιατί τα κομπλιμέντα που θα εισπράξεις θα σε δικαιώσουν για την επιλογή σου! Και αυτό ήταν ένα σύντομο intro για ένα σύντομο story που θα σου διηγηθώ παρακάτω…

Πριν αρκετές μέρες έφτασε στα χέρια μου η ολοκαίνουργια σειρά περιποίησης σώματος της Chanel η οποία ήρθε να εμπλουτίσει την αρωματική σειρά Les Eaux De Chanel. Η τελευταία είχε κερδίσει έτσι κι αλλιώς την καρδιά μου και ειδικά το άρωμα Deauville (ένα εκ της τριλογίας) καθώς λίγους μήνες πριν είχα ταξιδέψει σε αυτόν τον παραθαλάσσιο και κοσμοπολίτικο προορισμό της Γαλλίας για να γνωρίσω την σειρά από κοντά (εδώ μπορείς να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες).

Η σειρά Toiletries αποτελείται από shower και hair gel αλλά και body lotion κλεισμένα μέσα σε εντυπωσιακό τόσο εντυπωσιακό packaging που δεν θέλεις να χαλάσεις. Γι’αυτό και αποφασίζεις να στολίσεις με αυτά το μπάνιο σου. Αυτό ακριβώς είχα σκοπό να κάνω μέχρι την στιγμή που έλαβα αυτό το μήνυμα από beauty addict φίλη μου: δοκίμασέ το στα μαλλιά σου!

Το make a long story short: το έκανα το επόμενο πρωί και α) τα μαλλιά μου ήταν τόσο λαμπερά όσο δεν τα έχω δει ποτέ β) συνομίλησα με αρκετούς άγνωστους ανθρώπους οι οποίοι με ρωτούσαν τι άρωμα φοράω! Το άρωμα μου είναι σταθερό όλα αυτά τα χρόνια, οπότε το σχόλιο αφορούσε το shower and hair gel Deauville από την σειρά Les Eaux De Chanel. Μια μυρωδιά η οποία διαχέεται στο χώρο ακόμη εντονότερη, ακόμη πιο fresh και ξεσηκωτική κάθε φορά που τινάζεις ή έστω πειράζεις λίγο τα μαλλιά σου! Και αυτή είναι μια πολυτέλεια που δεν διαπραγματεύομαι!

Την σειρά Les Eaux De Chanel θα την βρεις στις μπουτίκ της Chanel

READ more