Οι εμφανίσεις της Lucy Boynton τον τελευταίο καιρό είναι σπάνιες αλλά κάθε φορά μας χαρίζει τα πιο απίθανα inspos. Και τώρα έρχεται στο Chanel Premiere Galon dinner που έγινε στο Chateau Royale στη Νέα Υόρκη να επιβεβαιώσει ότι δεν μας απογοητεύει ποτέ.
Το graphic eyeliner που υιοθέτησε είναι minimal μεν αλλά συγκλονιστικό. Μια, κάθε άλλο παρά ευθεία γραμμή, στο κάτω βλέφαρο χαρίζει μια ιδιαίτερη ένταση στο βλέμμα. Το συνδύασε με πολύ μακριές και με όγκο βλεφαρίδες και άψογα φρύδια. Χείλη και ζυγωματικά είναι ρο και δροσερά αφήνοντας τα μάτια να πρωταγωνιστούν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και το beauty look της δεν περιορίζεται στο μακιγιάζ μιας και το μανικιούρ της ήταν υπέροχο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celebrity Manicurist & Educator (@julieknailsnyc)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η celebrity manicurist Julie K δημιούργησε ένα τέλειο half moon nail look σε μαύρο χρώμα που είναι matchy με το total black outfit. Η nail artist μοιράστηκε με τους followers στο Instagram ένα κοντινό πλάνο του μανικιούρ αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε που είναι όλα Chanel. Πιο συγκεκριμένα άπλωσε αρχικά το La Base Camelia Base Coat, στη συνέχεια το iconic Le Vernis στην απόχρωση Le Diable και τέλος το Le Gel Coat Longwear Top Coat και το Huile de Jasmin για ενυδάτωση και απαλότητα στα χέρια.
Κεντρική Photo by Shane Anthony Sinclair/Getty Images
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.