Mad VMA: οι ωραιότερες beauty εμφανίσεις! Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Τα MAD VMA έγιναν χθες το βράδυ. Και αφού οι διάσημες περπάτησαν από το κόκκινο χαλί, ανέβηκαν στη σκηνή, τραγούδησαν ή/και έδωσαν βραβεία, άλλαξαν ρούχα κάμποσες φορές, ήρθε η στιγμή για εκείνα τα χορταστικά close ups στο makeup και τα μαλλιά τους. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας beauty look από όλες εκείνες που δεν δίστασαν να μειώσουν τις αποστάσεις και ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς πιο κοντινές τους λήψεις. Ιδού, λοιπόν, τα μακιγιάζ και τα μαλλιά που ξεχωρίσαμε.

PS: στο τέλος αυτού του άρθρου υπάρχει poll! Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου!

Ελένη Φουρέιρα

https://www.instagram.com/p/Bkjrc4BAkWD/?taken-by=foureira

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με scrunchie στα μαλλιά, ένα ψηλό ponytail που άφηνε την κοτσίδα της να πέφτει από τη μια μεριά και το αγαπημένο της bronzing makeup με smudged χρυσαφένια μάτια. Εξάλλου, η ίδια και το beauty team της (aka Παντελής Τουτουντζής στο μακιγιάζ και Χρήστος Μπαϊραμπάς στο hair styling) έχουν αναπτύξει τέλεια χημεία.

Μαίρη Συνατσάκη

H Μαίρη Συνατσάκη αγαπά πολύ αυτό το χτένισμα, τόσο που τείνει να γίνει το νέο signature look της, διά χειρός Σπύρου Σαμοϊλη. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η Γωγώ Νικηφοράκη επένδυσε σε γενναίες δόσεις highlighter που δεν περιορίστηκαν μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα και κυρίως στα κόκαλα του λαιμού.

Demy

https://www.instagram.com/p/Bkj4vKwn-Cs/?hl=el&taken-by=demy_official

H Demy είναι ένα από τα αγαπημένα μας it girls με πολύ ενημερωμένο στιλ πάντα! Τα καρέ μαλλιά της έδωσαν φρέσκο αέρα στα MAD ενώ μια λεπτομέρεια που δεν είδαμε χθες στο κόκκινο χαλί ήταν αυτή η μπλε γραμμή eyeliner τοποθετημένη κατά μήκος του κινητού βλεφάρου.

Κατερίνα Καινούργιου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου έπιασε τα μαλλιά της ένα χαμηλό ponytail με αρκετό όγκο στην κορυφή και χωρίστρα στη μέση ενώ το μακιγιάζ της είχε τραβηγμένο eyeliner και nude χείλη με ένα τόνο πιο σκούρο περίγραμμα σε σχέση με το κραγιόν της, ακριβώς όπως επιβάλλουν οι τάσεις.

Τάμτα

Η Τάμτα άλλαξε look για την σκηνή και το red carpet. Αυτό που βλέπεις εδώ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας monochromatic makeup look που έχουμε δει ποτέ. Η λογική του monochromatic είναι να στηρίζεσαι σε ένα χρώμα και για το μακιγιάζ και για το ρούχο σου. Στην προκειμένη ήταν το φούξια.

 


Read More

And More