Madelaine Petsch: η πρωταγωνίστρια του Riverdale χρησιμοποιεί 38 βήματα κάθε πρωί και μια… μπάλα μασάζ που θα θες!

Είμαι τόσο φανατική του Riverdale που θα μπορούσα να δω όλα τα επεισόδια και όλες τις σεζόν μέσα σε ένα Σουκού. Μικρή παρένθεση: αν ψάχνεις την επόμενή σου σειρά στο Netflix, μόλις την βρήκες. Κλείνει παρένθεση.

Η πιο αγαπημένη μου είναι η Madelaine Petsch η οποία έχει α) το τέλειο κόκκινο στα μαλλιά β) αυτήν την επιδερμίδα που όλες θα θέλαμε να έχουμε γιατί όταν η κάμερα ζουμάρει στο πρόσωπό της δεν υπάρχει ούτε-ένα ψεγάδι. Από ότι επαληθεύεται, όμως, για μια ακόμη φορά, τα αγαθά κόποις κτώνται και στην περίπτωση του skincare αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι εντατική και να χρησιμοποιείς κάμποσα προϊόντα και άλλες τόσες συσκευές μασάζ. Τουλάχιστον, αυτό κάνει η κοκκινομάλλα του Riverdale!

Στο βίντεο που γύρισε μόλις για την Vogue δείχνει την πρωινή της ρουτίνα, από το skincare μέχρι το μακιγιάζ, και μας αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιεί 38-wt*-βήματα! “Νιώθω ότι όταν είσαι συνεχώς μπροστά από μια κάμερα και οι άνθρωποι σε βλέπουν από τόσο κοντά ώστε μπορούν να δουν όλους τους πόρους σου, είναι ωραίο να ξέρεις ότι φροντίζεις την επιδερμίδα σου και κάνεις ότι περνά από το χέρι σου”, λέει στο βίντεο ενώ προσθέτει ότι το μακιγιάζ για την σειρά το κάνει μόνη της γιατί “Πιστεύω στην αρχή πως το μακιγιάζ μου ήταν βαρύ γι’αυτό και η επιδερμίδα μου ξεσπούσε και έβγαζε συνεχώς σπυράκια, ενώ απέκτησα και κυστική ακμή. Πλέον κάνω το μακιγιάζ μόνη μου και το αλλάζω ανάλογα με το γύρισμα που έχουμε και το ποια μπορεί να είναι η διάθεση της ηρωίδας που υποδύομαι”.

Πάτησε play παρακάτω για να δεις το βίντεο το οποίο ξεκινάει πολύ εντυπωσιακά με την Madelaine Petsch να κάνει μασάζ στο πρόσωπό της με μια στρογγυλή παγωμένη μπάλα για να διώξει τα πρηξίματα.

 

Read More

And More