Madwalk 2015: Οι πιο super τάσεις στα μαλλιά από τους κορυφαίους κομμωτές και τη L’Oréal Professionnel!

Το Madwalk 2015 έριξε αυλαία! Αλλά να που όσα είδαμε εκεί θα τα… βλέπουμε ξανά και ξανά μπροστά μας. Και μπροστά από τον καθρέφτη μας! Δώσε μου λίγο χρόνο και σου εξηγώ αμέσως…

Στο φετινό Madwalk είδαμε πολλά και υπερθεαματικά χτενίσματα από αυτά με τα οποία φανταζόμαστε τους εαυτούς μας. Και… υπεύθυνοι για αυτά τα υπερθεαματικά με τα οποία θα πειραματιστούμε όλες μας τους επόμενους μήνες (και θα εισπράξουμε και κάμποσα κομπλιμέντα 😉 ήταν οι κορυφαίοι κομμωτές και η L’Oréal Professionnel!

Το brand που αποτελεί τον πρώτο συνειρμό όταν σκεφτόμαστε υπέροχα μαλλιά έδωσε ενεργό “παρών” στο event με top hair experts να δημιουργούν στα μοντέλα αλλά και στις αγαπημένες μας celebs! Και φυσικά, “κρύβεται” πίσω από το υπέροχο bronde χρώμα των μαλλιών της λαμπερής hostess του event, Κάτιας Ζυγούλη.

Μάλιστα, η ίδια η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε ένα μικρό βίντεο από την έναρξη του Madwalk στο οποίο την βλέπουμε να μιλάει για το νέο αγαπημένο χρώμα στα μαλλιά της…

#Repost @katiazygouli ・・・Let the MADness begin! Special thanks to #lorealprofgr for my #bronde hair #madwalk15

Posted by L’Oréal Professionnel on Wednesday, April 29, 2015

Τα κομμωτήρια MOD’S HAIR PARIS, TEO HAIR DESIGN, ANGELOS, MS ΑΝΔΡΩΝΗΣ LUXURY HAIR SALONS, I.ZARBALIS, ΝΟΕΜΙΕ FOR TELIS KIKERIS, GEORGIOS DOUDESSIS HAIR, SADHU HAIR δημιούργησαν τα πιο ανατρεπτικά και ευφάνταστα hairstyles που απογείωσαν τα ρούχα των σχεδιαστών και ανέδειξαν όλες τις τάσεις της σεζόν για τα μαλλιά.

Στο Madwalk είδαμε πολλά και διαφορετικά hair looks, όλα από την L’Oréal Professionnel: wet look, πλεξίδες και κότσοι σε διαφορετικά στυλ, γεωμετρικά καρέ, ανάλαφροι κυματισμοί, ψηλές αλογοουρές και λείο αποτέλεσμα ήταν μερικά μόνο από τα look που κυριάρχησαν.

Τα look αυτά, απόλυτα συνδεδεμένα με τις προτάσεις των σχεδιαστών εξέφραζαν απόλυτα τον δυναμισμό της L’Oréal Professionnel και των προϊόντων της.

/

Και να οι beauty & fashion συνδυασμοί που οδήγησαν σε αυτά τα hair looks που όλες θα αντιγράψουμε τους επόμενους μήνες…
– Τα κομμωτήρια Mod’s Hair Paris επιμελήθηκαν τα looks για τα Replay και Melis By Laskos
– Τα κομμωτήρια Teo Hair Design επιμελήθηκαν τα looks για τα BSB και Vrettos Vrettakos
– Τα κομμωτήρια Angelos επιμελήθηκαν τα looks για τις celebrities και τις φίλες της BSB
– Τα κομμωτήρια Ανδρώνης Luxury Hair Salons επιμελήθηκαν τα looks για τα Axel και Νατάρ Γεωργίου
– Τα κομμωτήρια I. Zarbalis επιμελήθηκαν τα looks για τα MED και Loukia
– Τα κομμωτήρια Georgios Doudessis Hair επιμελήθηκαν το look του Dimitris Petrou
– Τα κομμωτήρια Sadhu Hair επιμελήθηκαν το look για τα Underground by Mitropoulos
Και last but not least: Η Noemie για τα κομμωτήρια Telis Kikeris και η ομάδα της επιμελήθηκε το look του New Designer!
Και κάπως έτσι, η L’Oréal Professionnel μας έδωσε για μια ακόμη φορά έμπνευση για μια καλοκαιρινή σεζόν με τα πιο θεαματικά hair styling!

Advertisement

Read More

And More