Madwalk! Μιλήσαμε με τους ειδικούς και σου έχουμε όλα τα info από τις εμφανισείς των stars!

Μετά από μια ολόκληρη μέρα στα τηλέφωνα (και κυριολεκτώ!) σου έχουμε όλα τα μυστικά για το μακιγιάζ και τα μαλλιά των stars! Κι επειδή παρακάτω θα βρεις μπόλικη πληροφόρηση, τέλεια tips μακιγιάζ και λεπτομέρειες για αποχρώσεις που χρησιμοποιήθηκαν, λέω να αφήσουμε τις μεγάλες εισαγωγές και να περάσουμε κατευθείαν στο θέμα! Και είμαι σίγουρη πως συμφωνείς!

Μαίρη Συνατσάκη

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/18_4/sinatsaki.jpg

Το μακιγιάζ της Μαίρης Συνατσάκη το έκανε η Έλσα Πρωτοψάλτη, ενώ το hair styling ο Σπύρος Σαμοϊλης. Και έχουμε όλα τα make up info από την Έλσα: “Πέρυσι στα Madwalk είχαμε κάνει περίπου επτά μακιγιάζ. Τώρα αλλάζαμε σε κάποια μόνο το κραγιόν ενώ τα μάτια παρέμειναν τα ίδια σε όλη την διάρκεια του Madwalk. H Μαίρη ήθελε να είναι fresh και όχι πολύ βαμμένη. Έτσι, βάλαμε eyeliner, λευκό μολύβι μέσα στο μάτι και γύρω- γύρω το περιγράψαμε με μια μπεζ πορτοκαλί σκιά, με διάφορες διακυμάνσεις σε πιο σκούρο. Στις βλεφαρίδες τοποθετήσαμε τουφάκια που έκαναν το αποτέλεσμα πολύ φυσικό. Το κραγιόν που βλέπουμε παραπάνω ήταν σε μπεζ nude με τερακότα στα μάγουλα”.

Ελένη Φουρέιρα

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/18_4/foureira!.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα αγαπημένα μας icons και οι λόγοι αυτονόητοι. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής ενώ το hair styling ο Αλέξανδρος Στυλιανός. Και ο Παντελής Τουτουντζής μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για να πετύχεις κι εσύ αυτό το αποτέλεσμα!
“Στην Ελένη κάναμε ένα πολύ natural και fresh skin. Επιμένω σε αυτό! Τονίσαμε τα ζυγωματικά και το shape των ματιών ακριβώς στο φυσικό τους. Όσον αφορά την επιδερμίδα κάναμε ένα tip που είναι μαγικό! Ενώ έχουμε τελειώσει την βάση βάζουμε κρέμα ενυδατική στα χέρια και ακουμπάμε λίγο τα κόκαλα. Γιατί σε ένα πρόσωπο που έχει έντονα οστά αν το κάνεις με πρόσθετο υλικό όπως είναι το Cream Color Base της MAC θα τα βγάλει πολύ “έξω” και το αποτέλεσμα θα είναι αφύσικο. Στην Φουρέιρα, λοιπόν, που έχει έντονα κόκαλα ακολουθήσαμε αυτή την τεχνική. Επιπλέον, τονίσαμε πολύ ελαφριά τις βλεφαρίδες και βάλαμε τρία τουφάκια στο τελείωμα του ματιού. Τέλος στα χείλη τοποθετήσαμε το Cream Color Base για να κάνει αυτό το πολύ natural αποτέλεσμα.
Όσον αφορά τα μαλλιά ήταν elegant βουρτσισμένα σε μήκος μέχρι κάτω από τους ώμους προς τα πίσω για να βγει chic και ελεύθερο αποτέλεσμα. Η αίσθηση που θέλαμε να δώσουμε είναι σαν να τα έκανε μόνη της, τραβώντας τα προς τα πίσω!”.

Δούκισσα Νομικού

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/18_4/doukissa1.jpg

Και στην Δούκισσα τα χέρια του Παντελή Τουτουντζή έκαναν τα μαγικά τους σε make up και μαλλιά. Και να τι μας είπε: “Στην Δούκισσα ακολουθήσαμε επίσης natural επιδερμίδα, βάλαμε μια κανελή σκιά και τονίσαμε το περίγραμμα του ματιού της μέχρι την κόγχη. Με τον τρόπο αυτό το χρώμα των ματιών της τονίστηκε περισσότερο. Επίσης, επιμηκύναμε τα βλέφαρα με μισή βλεφαρίδα μόνο και παχύναμε τα φρύδια τα οποία γεμίσαμε με ένα μολύβι πολύ διάφανο γιατί είναι ξανθιά. Στο υπόλοιπο πρόσωπο κάναμε μια βαθιά ενυδάτωση, τοποθετήσαμε κι εδώ κρέμα στα ζυγωματικά, ενώ στα χείλη δουλέψαμε το σβησμένο μολύβι με το κραγιόν Please Me της MAC μαζί με ένα πινέλο ώστε να σβήνει και να δίνει ένα όμορφο ντεγκρανταρισμένο αποτέλεσμα. Τα μαλλιά τα ισιώσαμε καλά και κάναμε μια χωρίστρα sleek στη μέση. Τοποθετήσαμε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά ώστε να τονίσουμε το μήκος του λαιμού και τα όμορφα κόκαλα που έχει στα ζυγωματικά της”.
SOS tip για τις ξανθιές: Αν είσαι ξανθιά πρόσεξε το μολύβι να είναι έναν τόνο πιο ανοιχτό από την τρίχα ώστε να κάνει μόνο γέμισμα και να μην δίνει αυτό το effect του βαμμένου!

Demy

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/18_4/demy!.jpg

Και το make up και τα μαλλιά της Demy ανέλαβε και πάλι ο Παντελής Τουτζουντζής. Και για το look της Demy μοιράστηκε μαζί μας ένα σωρό tips που πραγματικά δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις! Στα μεταφέρω αυτούσια!
“Στην Demy κάναμε ένα στιλ σε πολύ minimal γραμμές με natural επιδερμίδα. Επιμένω πολύ σε αυτό. Αυτό είναι πάντα το στοίχημά μου. Το trick που ακολουθούμε για natural επιδερμίδα είναι μικρή ποσότητα foundation ανακατεμένο με ενυδατική κρέμα η οποία δεν έχει καθόλου λιπαρά, είναι oil free. Ανακατεύουμε, λοιπόν, ενυδατική με foundation και με ένα πινελάκι το απλώνουμε στο πρόσωπό μας με κυκλικές κινήσεις μασάζ, ώστε να σβήσει μέσα στην επιδερμίδα. Αυτό που κάνει η κρέμα είναι ότι απορροφάει το υλικό μέσα στην επιδερμίδα και δεν κάνει αποτέλεσμα μάσκας. Στα μάτια δουλέψαμε επίσης με σκιές σε κρεμώδη υφή για τον ίδιο λόγο.Τονίσαμε το βάθος και δώσαμε πολύ σημασία στο contouring. Μετά με τουφάκια πυκνώσαμε τις βλεφαρίδες και παχύναμε τα φρύδια για να έχουν μια πιο επιβλητική γραμμή μέσα σε όλο αυτό το natural. Τα κάνουμε πιο γωνιακά και παχιά για να βγει το 60‘s retro αποτέλεσμα που θέλαμε. Στα χείλη, τέλος, δώσαμε ένα baby pink χρώμα”.
Μιλώντας για τα μαλλιά ο Παντελής Τουτουντζής μας είπε τα εξής: “Στα μαλλιά κάναμε ένα ίσιωμα και βάλαμε μετάξι για να τους δώσουμε αυτή την sleek υφή. Ένα ακόμη καλό tip που μπορείτε να κάνετε κι εσείς είναι να ψεκάσετε στις παλάμες λακ και να περάσετε τα μαλλιά σε όλο τους το μήκος έτσι ώστε να τιθασεύσουμε τυχόν τριχάκια που πετάνε!”.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/18_4/stamatiou.jpg

Το make up και τα μαλλιά της Σταματίνας Τσιμτσιλή έκανε ο Δημήτρης Σταματίου ο οποίος μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για να πετύχουμε κι εμείς το ίδιο αποτέλεσμα. “Στην Σταματίνα κάναμε σπαστά μαλλιά με φυσικό και καθόλου στιλιζαρισμένο αποτέλεσμα. Για να το πετύχουμε αυτό τυλίξαμε τις τούφες στο ψαλίδι άλλες προς τα μέσα κι άλλες προς τα έξω. Ταυτόχρονα μόλις βγάζαμε κάθε τούφα από το ψαλίδι ανοίγαμε με τα χέρια μας ώστε να μην κρυώσει. Στο μακιγιάζ, χρησιμοποιήσαμε ηλιοκαμένες αποχρώσεις και χρησιμοποιήσαμε make up έναν τόνο πιο σκούρο από την βάση της. Στα μάτια τοποθετήσαμε καφέ- bronze σκιές και δώσαμε έμφαση σε άνω και κάτω βλεφαρίδες με την Dior Black Out. Στα χείλη της έβαλα ένα ροζ παστέλ κραγιόν, το Please Me της MAC”.

Μαρία- Λουίζα Βούρου
Όπως βλέπεις παραπάνω, ο Δημήτρης Σταματίου επιμελήθηκε και το beauty look της Μαρίας- Λουίζας Βούρου για την οποία μας είπε τα εξής: “Εδώ κάναμε ένα faux καρέ. Το μήκος του μαλλιού της είναι μέχρι το στήθος. Αυτό που θέλαμε να βγάλουμε είναι λίγο πιο δεκαετία, γι’αυτό σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Κι έτσι δώσαμε την ψευδαίσθηση ενός καρέ. Κρεπάραμε πάρα πολύ το μαλλί και το γυρίσαμε εσωτερικά στερεώνοντας με τσιμπιδάκια και φουρκέτες. Για το μακιγιάζ χρησιμοποιήσαμε μια βάση στο χρώμα του δέρματός της, αλλά μέσα προσθέσαμε highlight υγρό για να φαίνεται πιο λαμπερό. Δεν πουδράραμε σχεδόν καθόλου, τονίσαμε τα μάτια με μαύρο μολύβι και σκιές μοβ, μπορντώ και ροδακινί. Τα χείλη τα κάναμε μόνο με περίγραμμα καφέ γύρω- γύρω, στο εσωτερικό τους ροζ και από πάνω lip gloss”.

Courtney

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/18_4/courtney!.jpg

H Courtney είναι ένα από τα πρόσωπα που θα συζητηθούν πολύ! Το make up της έκανε ο Παντελής Τουτουντζής ενώ τα μαλλιά της ο Αλέξανδρος Στυλιανός. “Κάναμε ένα πολύ εξωτικό look. Τονίσαμε με smoky τα μάτια και προσέξαμε να μην έχουν σκληρές γωνίες. Ένα πολύ καλό trick εδώ είναι να ξεκινάμε πάντα με την shiny σκιά για να βάλουμε την ματ από πάνω και να μας χαρίσει η πρώτη, η ματ μια ελαστικότητα. Βάλαμε ψεύτικη βλεφαρίδα κατά μήκος του ματιού, παχύναμε τα φρύδια και με ένα πινέλο περάσαμε ένα κραγιόν mix με lip gloss χωρίς περίγραμμα γιατί έτσι κι αλλιώς η Courtney έχει σαρκώδη χείλη”.

Read More

And More