Magic Retouch: το… μαγικό gadget που χρειάζεσαι στην ζωή σου αν ταλαιπωρείσαι από την άβαφη ρίζα!

Ένα θέμα που μας απασχολεί όλες είναι η άβαφη ρίζα. Σκέψου το: όσες βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά αντιμετωπίζουν από την δεύτερη εβδομάδα το ζήτημα της σκούρας ρίζας και εμείς οι μελαχρινές που έχουμε αρχίσει να βγάζουμε τα πρώτα λευκά έχουμε εξίσου ανάγκη από κάλυψη.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, υπάρχει αυτό το μαγικό “gadget” μαλλιών που σου προσφέρει την τέλεια λύση! Ο λόγος για το Magic Retouch από την L’Oreal Paris που καλύπτει:

-Λευκές ρίζες

-Σκούρες ρίζες

-Γκρίζους κροτάφους

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι α) να επιλέξεις ποια είναι η ανάγκη σου και β) να βρεις παρακάτω το προϊόν που σου ταιριάζει!

Λευκές Ρίζες

Με το Magic Retouch μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, μπορείς να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου στη ρίζα και να εξαφανίσεις όλες τις λευκές ανεπιθύμητες ρίζες μέχρι το επόμενο λούσιμο! Το Magic Retouch θα το βρεις σε 8 αποχρώσεις για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει: Μαύρο (1) Καστανό Σκούρο (2) Καστανό (3) Ξανθό Σκούρο (4) Ξανθό (5) Κόκκινο (6) Ψυχρό Καστανό (7) Χρυσό Καστανό (10).

 Σκούρες Ρίζες 

Είναι το κοινό ζήτημα που αντιμετωπίζουν όσες βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά: από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα οι σκούρες ρίζες κάνουν την εμφάνισή τους! Και τώρα, όλες οι αγαπημένες ξανθές έχουν τον ίδιο τρόπο να το αντιμετωπίσουν: Το Magic Retouch Dark Roots είναι εδώ για να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων αυτών των γυναικών που δεν υποφέρουν από λευκές, αλλά από σκούρες ρίζες. Είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες που έχουν βάψει τα μαλλιά τους ξανθά αλλά η βάση τους είναι καστανή/μελαχρινή.  Με 2 αποχρώσεις οι οποίες γίνονται ένα με την πραγματική σου ρίζα – ανοιχτό ξανθό και πιο σκούρο ξανθό χρώμα –  μπορεί να καλυφθεί όλο το εύρος των ξανθών γυναικών, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν. Έτσι, μπορείς να παρατείνεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο!

Από την θεωρία στην πράξη! Και πώς εφαρμόζεται; 

Είναι η πιο απλή και εύκολη διαδικασία: Ανακινείς το προϊόν, ψεκάζεις από απόσταση 13 εκατοστών, αφήνεις να στεγνώσει και είσαι πανέτοιμη!

Last but not least: Γκρίζοι κροτάφοι 

Μια ακόμη κατηγορία γυναικών είναι εκείνες με σκούρα μαλλιά που δεν θέλουν να βάψουν τα μαλλιά τους, ωστόσο οι πρώτες λευκές έχουν κάνει την εμφάνισή τους! Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Το Magic Retouch Precision αποτελεί το πρώτο βουρτσάκι μαλλιών που εξαφανίζει αμέσως τις διάσπαρτες πρώτες λευκές τρίχες με μια κίνηση! Μπορείς να χρησιμοποιείς το Magic Retouch Precision όσο συχνά θες, ενώ το χρώμα απομακρύνεται με το επόμενο λούσιμο. Το εξαιρετικά λεπτό βουρτσάκι ακριβείας σου επιτρέπει να καλύπτεις τα γκρίζα σου με απόλυτη ακρίβεια, γρήγορα και εύκολα! Το Magic Retouch Precision είναι διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις, Καστανό Σκούρο, Καστανό και Ξανθό Σκούρο, έτσι ώστε να καλύψει ομοιόμορφα τους γκρίζους κροτάφους.

Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο για το τέλειο χρώμα;

Last chance info:  Το Magic Retouch & Magic Retouch Dark Roots θα το βρείτε στα super markets και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, τo Magic Retouch Precision σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών ενώ η ενδεικτική λιανική τιμή είναι €10.07.

Read More

And More