Make Me Up: το πιο ψάγμενο e-shop ομορφιάς ΤΩΡΑ!

Αντί προλόγου: πριν ξεκινήσω να γράφω αυτό το άρθρο έχω περάσει ωωωωωρεεεες ατελείωτες χαζεύοντας το e-shop της Make Me Up (θα σου εξηγήσω παρακάτω)! Και δεν έχω καλύτερο από το να βαφτίσω αυτό που συμβαίνει “δουλειά” (και κάπου εδώ μπορείτε να ζηλέψετε ελεύθερα που δουλειά μου είναι να χαζεύω το πιο hot e-shop καλλυντικών ΤΩΡΑ!).

Το e-shop της Make Me Up, λοιπόν, είναι ένα από τα αγαπημένα μας εδώ στο TLIFE αφού εδώ βρίσκουμε τα πιο ψαγμένα brands ομορφιάς. Brands τα οποία σίγουρα έχεις δει να δίνει δώρο η Τατιάνα στην εκπομπή της ή αυτό το διάστημα μέσα από το blog της (δες λεπτομέρειες εδώ). Τα brands που φιλοξενούνται εδώ εισάγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Ράνια Μπουντούρη και απευθύνται σε όλες μας αλλά και κάθε μια ξεχωριστά:
– The Balm: Προϊόντα μακιγιάζ αλλά και περιποίησης μαλλιών (μόλις ήρθαν στην Ελλάδα κι εδώ μπορείς να μάθεις περισσότερα) με υπερτέλειο packaging που σου φτιάχνει την διάθεση και περιεχόμενο που σου φτιάχνει την εμφάνιση!
– Beauty is Life: Επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς που θα βρεις στο νεσεσέρ κάθε επαγγελματία με εξειδίκευση στην χρωματολογία.
– Japonesque: Πινέλα και εργαλεία που αναβαθμίζουν το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου.
– Elegant: Προϊόντα μακιγιάζ και beauty gadgets που λατρεύουν οι διάσημες ανά τον κόσμο.
– Beautania: Προϊόντα περιποίησης σώματος κατευθείαν από το Λονδίνο με τις πιο χαρακτηριστικές μυρωδιές που έχεις μυρίσει ποτέ!
– Sara Happ: Homemade scrub για το πρόσωπο και τα χείλη και lip balms που γίνονται beauty εμμονή!

…Και για να στα κάνω εικόνα, να μερικά από τα προϊόντα που μπήκαν μόλις στο beauty basket μου και περιμένω να φτάσουν στα χέρια μου (το πρωτοχρονιάτικο δώρο στον εαυτό μου!)


Ρουζ μεγάλης διάρκειας Instain Lace Bright Pink, The Balm (€22.50). Παράγγειλέ το online εδώ

Bloomsbury Body Lotion, Beautania (€43.00). Παράγγειλέ το online εδώ

Ενυδατικό conditioner En Root Moisturize my Hair, The Balm (€17.49). Παράγγειλέ το online εδώ

Κραγιόν Beauty is Life, απόχρωση 04 Heavy Pink (€24.00). Παράγγειλέ το online εδώ

Ρουζ Big Flower Blusher, Elegant (€27.90). Παράγγειλέ το online εδώ

Για να δεις το site της Make Me Up και να κάνεις τις δικές σου online αγορές, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More