Γι’αυτή τη μεταμόρφωση αντλήσαμε έμπνευση από την Zendaya!

Το makeover είναι μια στήλη που αγαπάμε πολύ εδώ στο TLIFE κυρίως γιατί είναι η πιο διαδραστική και μας δίνει την δυνατότητα να συναντιόμαστε από κοντά. Κάτι σαν… beauty gathering με φίλες!

Έτσι ακριβώς το σκέφτηκε και η 22χρονη Μαρία η οποία δήλωσε συμμετοχή με την κολλητή της για να κάνουν μακιγιάζ, μαλλιά, να φωτογραφηθούν και να διασκεδάσουν. Η Μαρία έχει υπέροχα σγουρά μαλλιά που εννοείται δεν πειράξαμε αλλά αποφασίσαμε να της δώσουμε το σωστό shape. Όσο για το μακιγιάζ της, αντλήσαμε inspo από το skin glass trend που θέλει την επιδερμίδα τόσο λαμπερή, σχεδόν υγρή!

Αυτό το beauty combo των σγουρών μαλλιών και της wet επιδερμίδας το είχαμε δει στην Zendaya οπότε αποφασίσαμε να είναι αυτή το inspo μας για την μεταμόρφωση της Μαρίας! Τι λες; Το πετύχαμε;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

PS: αυτή η στήλη δεν θα ήταν τόσο πετυχημένη χωρίς τους υπέροχους beauty συνεργάτες μας. Ευχαριστούμε πολύ το Make Up Lab by Yiannis Marketakis και την Γεωργία Λάντζα για το μακιγιάζ καθώς και τα κομμωτήρια Giorgos Doudesis και την Μιχαέλα Θεοδώρου για το hair styling.

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More