Θα βγεις απόψε; Εμπνεύσου από αυτή την μεταμόρφωση και κάνε το ίδιο look!

Από το τμήμα της μόδας η fashion intern μας Κωνσταντία Μιχαηλίδου είναι από τα κορίτσια που επενδύουν περισσότερο στο styling παρά στο make up και τα μαλλιά! Συνήθως έρχεται στο γραφείο με ένα ψηλό σινιόν και εντελώς αμακιγιάριστη. Το στοίχημα για εμάς (βλ. beauty στήλη) ήταν να την πείσουμε πως το σωστό μακιγιάζ και τα μαλλιά μπορούν να εκτοξεύσουν τις μετοχές σου στα ύψη! Το οποίο και τελικά συνέβη…

Ας μην μακρυγορούμε! Σε ένα από τα πολλά make over ζητήσαμε και από την Κωνσταντία να συμμετάσχει. Η Θάλεια Βασιάδη, η οποία επιμελήθηκε το beauty look της είδε σε εκείνη μια retro ομορφιά. Και αυτό δημιούργησε πάνω της: πλεξίδα στεφάνι- σκούρα χείλη και επιδερμίδα με λάμψεις υγείας. Ένα look που θα το δούμε πολύ και την ερχόμενη σεζόν!

Από τον… Etro στο σύγχρονο Retro!

Το παραπάνω beauty look εντοπίστηκε στα χειμερινά catwalks και είναι του οίκου Etro. Σκούρα χείλη, υγιή επιδερμίδα και όχι πολυβαμμένα μάτια! Ένα look που θα το βλέπουμε γύρω μας πολύ συχνά τους επόμενους μήνες και αντλεί την έμπνευσή του από την retro ομορφιά! Αυτή ήταν η βασική πηγή έμπνευσης για το make over της Κωνσταντίας!

Το make over της fashion intern και πώς να αποκτήσεις ακριβώς το ίδιο look!
Ποια λες να ήταν η αντίδραση της fashion intern όταν είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη μετά το make over; Κατάφερε τελικά το beauty να πείσει το κορίτσι της μόδας ότι το μακιγιάζ και τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο; Θέλεις να αντιγράψεις το ίδιο look; Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo!

Read More

And More