10 concealer μέχρι €20 που θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σου κατά των ατελειών

Το κονσίλερ, μαζί με τη μάσκαρα, είναι δύο προϊόντα που δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Πρόκειται για το προϊόν που καλύπτει ατέλειες στην περιοχή των ματιών όπως μαύρους κύκλους, σακούλες και λεπτές γραμμές. Παράλληλα όμως οι make up artists υποστηρίζουν ότι είναι κάτι περισσότερο.

Μπορείς να καλύψεις τις δυσχρωμίες ή να το αναμείξεις με την κρέμα ημέρας δημιουργώντας μια τέλεια ενυδατική με χρώμα. Κι αν το κονσίλερ που έχεις επιλέξει έχει ανακλαστές φωτός στη σύνθεση του λειτουργεί και ως highlighter τόσο στα μάτια όσο και το πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών.  

Είναι σαν να σε βλέπω: Κάθε φορά που κάνεις έρευνα για το καινούριο σου κονσίλερ ξεκινάς από τα πιο ακριβά. Πιστεύεις ότι είναι τα μοναδικά που θα καλύψουν τις ανάγκες σου. Σε αυτό το σημείο όμως θέλω να σου προτείνω οικονομικά που θα σε αφήσουν άφωνη μιας και η προηγμένη τους σύνθεση δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι πολύ συχνά it girls όπως η Kendall Jenner, για παράδειγμα, αποκαλύπτουν το αγαπημένο τους κονσίλερ που στοιχίζει λιγότερο από 20 ευρώ. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 10 αγαπημένα μου. Μένει να τα δοκιμάσεις και να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες και το πορτοφόλι σου. 

Erre Due True Cover Concealer: Προϊόν σε υγρή μορφή, που προσφέρει υψηλή κάλυψη και απαλή υφή. Απλώνεται εύκολα, μειώνει  ατέλειες και μαύρους κύκλους ενώ προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στο SPF 30 που διαθέτει.

Art Deco Perfect Teint Concealer: Κρεμώδες κονσίλερ με πινελάκι που αντανακλά το φως , με πινελάκι. Μειώνει τα σημάδια κόπωσης και χαρίζει έξτρα λάμψη. 

Max Factor Radiant Lift Long Lasting Radiance Concealer:  Μια σύνθεση εμπλουτισμένη με θρεπτικές βιταμίνες C & E και συστατικά που αντανακλούν το φως. Το εφαρμόζεις μετά το foundation κάνοντας πολύ καλό blending προσφέροντας τέλεια κάλυψη.

Sephora Collection Best Skin Ever Concealer – High coverage concealer: Συνδυάζει το μακιγιάζ με την περιποίηση αναδεικνύοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Χάρη στην απαλή του υφή και την υψηλή κάλυψη διορθώνει και καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα. Είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυκιών που προστατεύουν από τους ρύπους και με υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει την επιδερμίδα για 12 ώρες λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας κατά των εξωτερικών επιθέσεων

ΝΥΧ Professional Makeup Bare with me Concealer Serum: Εμπλουτισμένο με tremella mushroom, cica και πράσινο τσάι χαρίζει κάλυψη, πλούσια ενυδάτωση και φυσικό φινίρισμα.

Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer: Επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το προϊόν που χρειάζεσαι ώστε να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια. Το απλικατέρ σε βοηθά να το εφαρμόσεις με ένα πέρασμα και να καλύψεις τις ατέλειες χωρίς να λερώσεις τα δάχτυλά σου.

Rimmel Multi-Tasker Concealer:  Η προηγμένη σύνθεσή του, με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές ουσίες γλιστράει και αναμειγνύεται τέλεια με το δέρμα, χαρίζοντας ένα λαμπερό και λείο αποτέλεσμα. Το εξαιρετικά μαλακό και μεγάλο σε μέγεθος βουρτσάκι του εξυπηρετεί στην εύκολη εφαρμογή αλλά και στην ακριβή κάλυψη. Είναι ιδανικό για την ερυθρότητα, τα σημάδια ακμής, τους ορατούς πόρους στο δέρμα αλλά και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. 

Embryolisse Concealer Correcting Care:  Kαλύπτει τους μαύρους κύκλους, μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, χαρίζει ομοιόμορφη απόχρωση στην επιδερμίδα και μειώνει τα σημάδια κούρασης. Το δραστικό του σύμπλεγμα στοχεύει στην αιτία της δημιουργίας των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος χαρίζοντας φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Επιλέγεις τη ροζ απόχρωση για τους μαύρους κύκλους με μπλε υποτόνο.

L’Oreal Paris Infaillible More than Concealer: Κηλίδες, μαύροι κύκλοι, ανομοιογενής τόνος αποτελούν παρελθόν. Καλύπτει, φωτίζει, και διορθώνει τις ατέλειες ενώ μπορεί να απλωθεί σε όλο το πρόσωπο ως φον ντε τεν. 

 

Too Faced Born This Way Super Coverage Multi-Use Sculpting Concealer, Travel Size:  Κι αν θέλεις να το έχεις πάντα μαζί σου επιλέγεις αυτό το multi-tasking concealer που καμουφλάρει τις ατέλειες, λειαίνει και σμιλεύει την επιδερμίδα και χαρίζει μεν πλήρη κάλυψη που είναι όμως αόρατη. Ενισχυμένο με νερό καρύδας, εκχύλισμα αλπικού τριαντάφυλλου και υαλουρονικό οξύ προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη. Είναι επίσης κατάλληλο για contouring, highlighting ή ρετούς μέσα στη μέρα. 

 

 

 

Read More

And More