10 φρέσκοι beauty τρόποι να φορέσεις neon χρώματα το καλοκαίρι!

Υπάρχει κάτι στο καλοκαίρι που μου φτιάχνει την διάθεση πολύ, πολύ! Εντάξει, εκτός από τα αντηλιακά με άρωμα καρύδας, τα mojito, τις άπειρες ώρες κάτω από τον ήλιο με SPF πάντα… Είναι το χρώμα! Όχι οποιοδήποτε χρώμα, αλλά αυτό που μπορείς να εντοπίσεις από μέτρα μακριά! Είναι neon και μάντεψε! Δεν μπορείς να το φορέσεις μόνο στα ρούχα σου αλλά και στα νύχια σου, στο μακιγιάζ σου ή ακόμη και στα μαλλιά σου!

Προσοχή: όχι όλα μαζί γιατί θα μοιάζεις με τροχονόμο στην Κηφισίας! Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: αν φοράς ένα nude φόρεμα, τα neon ματ χείλη χωρίς καθόλου μάσκαρα θα δείξουν super! Κι άλλο ένα: αν φοράς στο χέρι σου friendship charms, δανείσου μια από τις αποχρώσεις τους για τα νύχια σου! Super.

Παρακάτω σου έχω δέκα φρέσκες ιδέες να φορέσεις neon χρώματα. Και τις ξεσήκωσα όλες από το pinterest!

Neon στα νύχια

Το κίτρινο βερνίκι ξεκίνησε να μας απασχολεί έντονα πέρυσι το καλοκαίρι όταν την αρχή είχε κάνει η Chanel με το Mimosa. Φέτος, εξακολουθεί να είναι must και ταιριάζει τέλεια με την μαυρισμένη επιδερμίδα σου. Όχι, όμως, την υπερβολικά μαυρισμένη γιατί η αντίθεση θα είναι πολύ έντονη.

Το φλούο πορτοκαλί είναι πάντα must επιλογή. Κι αν νομίζεις ότι δεν κάνει chic, δες τον παραπάνω συνδυασμό! Αρκεί, όπως είπαμε, να παίξεις με ήπιους χρωματικούς τόνους στο υπόλοιπο σύνολο.

Το halo manicure έχει αρχίσει να γίνεται αγαπημένο trend. Είναι αυτό που στο περίγραμμά του έχει άλλο χρώμα από την υπόλοπη επιφάνει (θα επανέλθουμε με how to! Υπόσχομαι!). Αυτός ο συνδυασμός της nude βάσης και του φλούο περιγράμματος είναι μακράν ο αγαπημένος μου!

Neon στα μάτια

Για να υιοιθετήσεις το συγκεκριμένο beauty trend πρέπει να σου πω μια αλήθεια: οφείλεις να είσαι τολμηρή! Και να δουλεύεις το neon με φειδώ! Μια φλούο ματ σκιά απλωμένη κατά μήκος του κινητού βλεφάρου ταιριάζει μόνο σε αμακιγιάριστες και σχεδόν χλωμές επιδερμίδες.

Εναλλακτικά, το neon μπορείς να το φορέσεις και σαν eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου. Και δεν θα χρειαστεί να επενδύσεις σε ένα φλούο eyeliner αν ακολουθήσεις το παρακάτω tip: έχεις μια φλούο σκιά; Βρέξε το πινελάκι της σκιάς και άπλωσέ με κάθετα στην ρίζα του βλεφάρου. Το χρώμα θα είναι τόσο σταθερό σαν eyeliner.

Και μια πιο χοντρή γραμμή που ακολουθεί την φυσική γραμμή του ματιού είναι μια ακόμη πρόταση που μπορείς να ακολουθήσεις αν θες να εντάξεις τους neon τόνους στο μακιγιάζ σου.

Neon στα χείλη

Ένα σατινέ κραγιόνσε fluo ροζ δίνει ωραίο αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας και συνδυάζεται με μάσκαρα. Αν θες να είσαι ακόμη πιο ενημερωμένη, μπορείς ακόμη και να την παραλείψεις!

Το tip: αφού απλώσεις το κραγιόν βάλε ένα touch lip gloss μόνο στο κέντρο του κάτω χείλους. Το φως που πέφτει εκεί θα αντανακλάται και τα χείλη σου θα αποκτήσουν αμέσως, αμέσως τρισδιάστατο effect.

Εντελώς ματ neon χείλη! Είτε σε φούξια είτε σε πορτοκαλί δείχνουν υπέροχα!

Neon στα μαλλιά

Επίσης για πιο τολμηρά και fashionable κορίτσια! Βάψε τις άκρες των μαλλιών σου σε fluo τόνους. Είναι ενημερωμένο και must! Αρκεί, βεβαίως να είσαι προσεκτική με το μακιγιάζ σου: τα φλούο μαλλιά με τα φλούο χείλη σε συνδυασμό είναι υπερβολικά, σχεδόν… κιτς!

Έχετε να μου προτείνετε κάποια φλούο προϊόντα;
Κάνε κλικ εδώ και δες τις must αγορές του καλοκαιριού σε neon τόνους!

Read More

And More