Site icon TLIFE

10 πορτοκαλί κραγιόν που θα φοράμε ξανά και ξανά τώρα που ανοίγει ο καιρός

Μπορεί με μια πρώτη ανάγνωση το πορτοκαλί κραγιόν να σε τρομάζει αλλά πρόκειται για ένα χρώμα που αναδεικνύει κάθε τόνο επιδερμίδας! Από την άλλη η μετάβασή μας από τον χειμώνα στην άνοιξη θέλει και έναν νέο τρόπο που προσεγγίζουμε την ομορφιά προκειμένου και να ανανεωθούμε και να μας φτιάξει η διάθεση μετά από όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες. 

Και κάπου εδώ έρχεται το πορτοκαλί κραγιόν να λειτουργήσει ως mood booster, ως εκείνη η αγορά που πρέπει να κάνουμε μαζί με εκείνο το νέο φωτεινό top ώστε να αποκτήσουν τα zoom meetings έναν νέο αέρα. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας πορτοκαλί που κινούνται από το flashy orange μέχρι στο πιο παστέλ- ροδακινί. 

Rouge Coco Bloom απόχρωση no130, Blossom. Τα Rouge Coco Bloom είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στα κραγιόν του οίκου Chanel και τα συγκεκριμένα είναι και τα πιο αγαπημένα μας. Ο λόγος; Συνδυάζουν ένταση στο χρώμα, διάρκεια και λάμψη ενώ παράλληλα δίνουν στα χείλη και ένα plump αποτέλεσμα κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ζουμερά και γεμάτα! 

 

 

Lip Color Sheer απόχρωση Solar Affair, Tom Ford, €36.40. Εκτός του ότι αφήνει στα χείλη ένα υπέροχο ημιδιάφανο χρώμα περιέχει βιταμίνες C, E αλλά και shea butter που τα θρέφουν και τα ενυδατώνουν. 

Rouge Dior no 771 Radiant Matte, Dior, €25.97. Ένα πορτοκαλοκόκκινο χρώμα στην απόλυτη ματ εκδοχή του. Το συγκεκριμένο κραγιόν αρκεί από μόνο του προκειμένου να κάνει fashion statement. Φόρεσέ το στα χείλη σου, άπλωσε και μερικές στρώσεις μάσκαρα και αμέσως το πρόσωπό σου θα δείχνει πιο φωτεινό και… ανοιξιάτικο! 

 

 

Air Matte Lipcolor, απόχρωση Mad Ruch, Nars, €32.95. Εκτός από το τέλειο, φλογερό πορτοκαλί, αυτό το Nars κραγιόν έχει και πολύ ωραία υφή αφού στηρίζεται στην τεχνολογία Color Diffusion που δημιουργεί ένα ιδιαίτερο, κρεμώδες τελείωμα. 

 

Lipstick απόχρωση Starlet, Beauty is Life από την Make Me Up, €25.05. Ένα τέλειο κοραλί χρώμα που αφήνει τα χείλη ενυδατωμένα και πολύ απαλά! Η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει σε όλες αλλά όσο η επιδερμίδα σου θα αποκτά χρυσαφένιο χρώμα λόγω ηλιοθεραπείας, τόσο περισσότερο θα σε κολακεύει. 

 

Rouge Signature απόχρωση I don’t, L’Oreal Paris, €14.50. Παρά το γεγονός ότι αυτό το κραγιόν αφήνει ένα πολύ πλούσιο χρώμα στα χείλη, η αίσθηση που σου δημιουργείται είναι τόσο ελαφριά σαν να μην φοράς τίποτα! 

Lipfinity Lip Color, απόχρωση Louscious, Max Factor, €11.61. Το Lipfinity Lip Color στην απόχρωση Luscious της Max Factor είναι το πρώτο, μεγάλης διάρκειας προϊόν για τα χείλη και εφαρμόζεται σε 2 βήματα (η συσκευασία περιέχει 2 προϊόντα) προσφέροντας θεαματικό αποτέλεσμα! Βήμα ένα απλώνεις το χρώμα, βήμα δύο απλώνεις το διάφανο προϊόν σταθεροποίησης που αφήνει το προϊόν στα χείλη σου για… πάντα!

Morello Matte Lipstick 34 Cashmere Cream, Korres. Ένα σκούρο πορτοκαλί που φλερτάρει με το κεραμιδί- καφέ και δίνει στα χείλη το τέλειο ματ αποτέλεσμα χωρίς, όμως, να τα αφυδατώνει χάρη στο βίσσυνο που περιέχει. 

Super Stay Matte Ink απόχρωση Heroine, Maybelline New York, €11.49. Ένα από τα πράγματα που μας αρέσουν πολύ στο συγκεκριμένο liquid lipstick είναι το πινελάκι του σε σχέση με βέλους για να σχηματίσεις το τέλειο περίγραμμα αλλά και να κάνεις το γέμισμα που θέλεις χρησιμοποιώντας ακριβώς την απόχρωση που πρέπει! 

Matte Lipstick Black Cherry απόχρωση Bloombox, MAC, €22.00. Αυτή η πλούσια σύνθεση προσφέρει υψηλή απόδοση χρώματος σε συνδυασμό με κρεμώδες ματ τελείωμα και ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας! Είναι limited edition και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να το θέλουμε διακαώς στο νεσεσέρ μας!

 

 

 

© 2024 tlife.gr