5 make up looks για να είσαι λαμπερή και chic στην Ανάσταση

To βράδυ της Ανάστασης, στην πόλη, το χωριό ή το νησί, επιβάλλεται να είσαι κομψή και διακριτικά λαμπερή χωρίς υπερβολές. Το κόκκινο κραγιόν, για παράδειγμα, είναι πάντα μια καλή ιδέα ενώ το highlighter στα ζυγωματικά θα αναβαθμίσει το nude μακιγιάζ σου. 

Οι ροδακινί αποχρώσεις είναι μεγάλη τάση και τέλειες για τα ανοιξιάτικα βράδια ενώ μια shimmer σκιά που συνδυάζεται με απαλό ροζ κραγιόν αποτελεί μία από τις ωραιότερες ιδέες. Στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα μου make up looks για την Ανάσταση κι εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Hernandez (@melissa.hernandez)

Μια χρυσή σκιά με απαλό shimmer στο κινητό βλέφαρο χαρίζει την απόλυτη soft glam πινελιά. Συνδυάζεται υπέροχα με ροζ blush και την ίδια απόχρωση στα χείλη που μπορείς να απλώσεις ένα lip balm αντί για κραγιόν.  Η Elsa Hosk σου δείχνει τον τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Οι γήινες αποχρώσεις είναι πάντα μια καλή ιδέα και οι αγαπημένες της Kaia Gerber. Παράλληλα κολακεύουν πολύ τις καστανές με μεσαίο τόνο επιδερμίδας. Μια καφέ σκιά στα μάτια συνδυάζεται τέλεια με bronzer blush και διάφανα, φυσικά χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beau Nelson (@beau_nelson)

Θηλυκό και glam το winged liner της Alicia Vikander θα σε εμπνεύσει. Η λεπτομέρεια που αξίζει να προσέξεις είναι η taupe, ματ σκιά στα βλέφαρα που συνδυάζεται άψογα με την ίδια ακριβώς απόχρωση blush και το soft pink στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beau Nelson (@beau_nelson)

Shimmer και highlighter διακριτικά και κομψά. Η Riley Keough τόνισε το βλέμμα με nude σκιά με shimmer, τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο με τη χρυσή στην εσωτερική γωνία του ματιού να χαρίζει έξτρα λάμψη. Το highlighter στα ζυγωματικά και η ροζ απόχρωση στα χείλη ολοκληρώνουν το look με τον πιο σοφιστικέ τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Κι αν πάλι θέλεις ένα πιο εντυπωσιακό make up look θα χρειαστείς το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν. Με σατινέ φινίρισμα και άψογο περίγραμμα στην ίδια ακριβώς απόχρωση. Μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρο eyeliner και μια γκρι σκιά με απαλό shimmer. 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More