5 makeup hacks για να κάνεις το μακιγιάζ σου πιο γρήγορα

Είτε θέλεις να κερδίσεις μερικά λεπτά παραπάνω ύπνου το πρωί είτε θέλεις να αφιερώσεις αυτό το χρόνο για να ετοιμάσεις πρωινό στα παιδιά σου, το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν τρόποι να εξοικονομήσεις χρόνο. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε γρήγορα και πρακτικά hacks που θα σε βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Δοκίμασέ τα και μείωσε το χρόνο που ετοιμάζεσαι στον μισό! 

Hack no 1: Χρησιμοποίησε τη μάσκαρα και σαν… μολύβι!

Great Lash Mascara, Maybelline New York, €7.00

Η μάσκαρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μολύβι ή eyeliner με τον πιο έξυπνο τρόπο! Πώς; Όταν απλώνεις τη μάσκαρα πήγαινε πολύ κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων σου για να βάψεις ελαφρώς και το κινητό βλέφαρο. Έπειτα, πάρε μια λεπτή μπατονέτα ή ένα κοφτό πινελάκι και μεταμόρφωσε αυτή την άτσαλη γραμμή σε γραμμή eyeliner! Δύο βήματα σε ένα!

Hack no 2: έχε πάντα για το μακιγιάζ σου ένα νωπό beautyblender 

Beautyblender €18.95

Το beautyblender είναι από μόνο του θαυματουργό αλλά ειδικά όταν βιάζεσαι είναι το τέλειο όπλο σου. Θα σε βοηθήσει να κάνεις blending τα προϊόντα που έχεις χρησιμοποιήσει στο πρόσωπό σου χωρίς να χρησιμοποιείς τα χέρια σου ή πολλά και διαφορετικά πινέλα αλλά και να διορθώσεις τυχόν μουντζούρες. 

Hack no 3: επένδυσε σε πολυχρηστικά προϊόντα 

Color Haze Multi- Use Pigment, Ilia 

Χρησιμοποίησε το ίδιο προϊόν σαν σκιά στα μάτια, σαν ρουζ αλλά και στα χείλη σου σαν κραγιόν. Έτσι, δεν θα κερδίσεις απλώς χρόνο, αυτόν που θα ξόδευες για να βρεις τρία διαφορετικά προϊόντα από το βάθος του νεσεσέρ σου, αλλά θα δημιουργήσεις και ένα fresh monochromatic beauty look που είναι μεγάλη τάση!

Hack no 4: Έχε κοντά σου μπατονέτες

Organic Cotton Buds, H&M

Όταν απλώνεις τη μάσκαρά σου χρησιμοποίησε μια μπατονέτα την οποία θα κινείς ανάλογα με το πού απλώνεις τη μάσκαρά σου κάθε φορά. Έτσι, τυχόν μουντζούρες θα “πέσουν” πάνω στην μπατονέτα και όχι το κινητό σου βλέφαρο ή την ρίζα του κάτω βλεφάρου κι έτσι θα γλιτώσεις χρόνο. 

Hack no 5: κάνε την καφέ σκιά σου να πιάσει τόπο! 

Lip Pop Eyeshadow, Clinique 

Αν βιάζεσαι πολύ χρησιμοποίησε την καφέ σκιά σου όχι μόνο στα μάτια σου αλλά και για να τονίσεις με αυτό τα φρύδια σου! Άπλωσε την στα φρύδια σου με ένα πινέλο ή ένα spoolie και χτένισε ανοδικά! Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κοντά με αυτό που θα ήταν αν χρησιμοποιούσες ένα εξειδικευμένο προϊόν για τα φρύδια. 

Read More

And More