5 τυχερές κερδίζουν από 9 προϊόντα μακιγιάζ Max Factor για το απόλυτο μακιγιάζ της άνοιξης

Η άνοιξη είναι μια εποχή που από μόνη της μας δημιουργεί μια έντονη διάθεση για ανανέωση, έτσι κι αλλιώς. Όμως, μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού η ανάγκη αυτή μεγαλώνει! Επίσης, κάτι ακόμη που ανακαλύψαμε όλο το προηγούμενο διάστημα είναι πως το μακιγιάζ έχει μαγικές ικανότητες γιατί μπορεί εκτός από την εμφάνιση να μας φτιάξει- κυρίως (!)- την διάθεση. Γιατί ναι, το μακιγιάζ λειτουργεί ως mood booster!

Για την άνοιξη, λοιπόν, που τα παστέλ επανακάμπτουν δυναμικά, όχι μόνο στην γκαρνταρόμπα μας αλλά και στο μακιγιάζ μας, επιλέξαμε το πιο αγαπημένο μας makeup για αυτή τη σεζόν η οποία στηρίζεται στα λιλά μάτια, τα nude χείλη, τη λαμπερή επιδερμίδα και τα υγιή μάγουλα! 

@maxfactorgr

Κράτησε σημειώσεις γιατί έχουμε συγκεντρώσει βήματα και προϊόντα από την αγαπημένη μας Max Factor, το brand που έχει συνδεθεί με τις χολιγουντιανές stars και το glam, για να το αντιγράψεις! Το καλύτερο part; Πέντε τυχερές κερδίζουν όλα τα παρακάτω προϊόντα. Πώς; Αρκεί να βρεις την αντίστοιχη φωτογραφία στο instagram του TLIFE (@TLIFEGR), να ακολουθήσεις τα βήματα και να διεκδικήσεις το δώρο!

Miracle Prep 3in1 Beauty Protect Primer

Άπλωσε σε όλο το πρόσωπο το Miracle Prep 3in1 Beauty Protect Primer με Ginseng & Gingko, για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από του περιβαλλοντικούς παράγοντες (UVΑ-UVB, Blue Light, Ρύπανση) και να την προετοιμάσεις για ένα τέλειο μακιγιάζ. Ένα pump είναι αρκετό.

Crème Puff Powder No 005 – Transclucent

Φόρεσέ την εμβληματική Crème Puff Powder με το πινέλο για ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα ή με ένα sponge για πιο matte τελείωμα. Με κάθε τρόπο, το αποτέλεσμα είναι real skin!

Miracle Gel Sheer Blush No 001 – Dreamy Rose

Τοποθέτησε το Miracle Gel Sheer blush απευθείας στα μήλα σου και νιώσε τη δροσιά! Άπλωσέ το με τα δάχτυλα, ακόμα και πάνω από την πούδρα. Η διάφανη υφή του επιτρέπει τη διαβάθμιση του χρώματος για την ένταση που επιθυμείς. Φόρεσέ το και στα χείλη για ανάλαφρο χρώμα.

Colour X-Pert Soft Touch Palette No 002 – Crushed Blooms

Το λιλά είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Χρησιμοποίησε μια από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις σε όλο το καπάκι και σβήσε το χρώμα προς το οστό. Για να δώσεις ένταση στο βλέμμα, τοποθέτησε τις πιο σκούρες αποχρώσεις στις ρίζες των βλεφαρίδων, αντί για κάποιο μολύβι ή eyeliner. Η υφή της Colour X-Pert Soft Touch Palette είναι τέτοια που σου επιτρέπει να την απλώσεις ακόμα και με τα δάχτυλα.

False Lash Effect Max Out Blue Primer

Για να δώσεις extra όγκο στις βλεφαρίδες σου, χρησιμοποίησε το False Lash Effect Max Out Blue Primer με microfibers πριν από την αγαπημένη σου mascara. Μπορείς να κάνεις έως και 3 περάσματα πριν φορέσεις τη mascara σου ή ακόμα και το φορέσεις μόνο του έχοντας ένα διακριτικό μπλε χρώμα στις βλεφαρίδες σου.

False Lash Effect Deep Raven Black Mascara

Για απόλυτα έντονο αποτέλεσμα, μετά το False Lash Effect Max Out Blue Primer φόρεσε την False Lash Effect Deep Raven Black Mascara. Μην ξεχνάς να τοποθετείς το βουρτσάκι κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων και να κάνεις μικρά ζιγκ ζαγκ για να φτάσει το χρώμα παντού.

Colour Elixir Lip Liner No 000 – Universal

Το μοναδικό universal μολύβι χειλιών. Είναι διάφανο και γι’ αυτό ταιριάζει με όλα τα χρώματα, είναι εύχρηστο ακόμα και για την πιο αρχάρια. Χρησιμοποίησέ το στο εξωτερικό περίγραμμα των χειλιών, πριν το μολύβι ή το κραγιόν σου. Απόλαυσε όλα τα κραγιόν σου χωρίς bleeding effect.

Lipfinity Lip Colour No 020 – Angelic

Αν αναζητάς 24ωρη διάρκεια στο κραγιόν σου, το Lipfinity Lip Colour είναι εδώ. Στην απόχρωση Angelic αναδεικνύει τα χείλη σου με φυσικό χρώμα. Το υγρό κραγιόν είναι το step1 και έχει matte αποτέλεσμα, που μπορείς να το αλλάξεις σε creamy ανά πάσα στιγμή με το step 2, το διάφανο balm για λάμψη και ενυδάτωση.

Lasting Performance Setting Spray

Το προϊόν που θα έχεις πάντα στη τσάντα σου. Χρησιμοποίησέ το στο τέλος του μακιγιάζ σου για σταθεροποίηση ή / και κατά τη διάρκεια της ημέρας για να το φρεσκάρεις, να καταπραΰνεις και ταυτόχρονα να τονώσεις την επιδερμίδα σου. Must για όλο το χρόνο.

 

Read More

And More