7 beauty looks για να δοκιμάσεις την εβδομάδα που έρχεται! Ένα για κάθε μέρα!

Μια ακόμη εβδομάδα ξεκινά και μπαίνει πάλι εκείνο το (ρητορικό) ερώτημα: γιατί να κάνεις βαρετά μακιγιάζ και μαλλιά όταν μπορείς να κάνεις αυτά τα μακιγιάζ και τα μαλλιά. Αντλήσαμε έμπνευση από τις αγαπημένες μας stars και σου παρουσιάζουμε τα 7 beauty looks της εβδομάδας- ένα για κάθε μέρα!

1. Shay Mitchell

Πιάσε τα μαλλιά σου ένα top knot και άφησε το μακιγιάζ σου να κάνει όλη τη φασαρία! Επένδυσε στο layering με ζεστούς τόνους στα μάγουλα και τα μάτια όπως έκανε εδώ ο make up artist Patrick Ta.

2. Cara Delevingne

Ένα επίσημο beauty look για ένα επίσημο κάλεσμα. Κάνε στα μαλλιά σου μια βαθιά χωρίστρα και υγρές vague και για το μακιγιάζ σου τόνισε χείλη και μάτια! Ένα γλυκό κόκκινο κραγιόν σετάρεται τέλεια με μια sparkling σκιά όπως βλέπουμε εδώ στην Cara.

3. Kate Bosworth

Κινήσου σε μια fresh faced επιλογή όπως αυτή που δημιούργησε εδώ ο Mario Dedivanovic για λογαριασμό της Kate Bosworth. Επίλεξε peachy αποχρώσεις και για τα χείλη σου ένα τέλειο ματ nude κραγιόν!

4. Diane Kruger

Αν δεν κινηθείς στην bared face επιλογή τώρα που είναι καλοκαίρι τότε… πότε; Βάλε concealer για να καλύψεις τους κύκλους, μια BB με SPF και λίγο peachy ρουζ. Α! Και μην ξεχάσεις με μια μάσκαρα με χρώμα να χτενίσεις ανοδικά τα φρύδια σου!

5. Keri Hilson

Υιοθέτησε το mini trend των spider lashes απλώνοντας στις βλεφαρίδες σου γενναίες δόσεις μάσκαρα και χρησιμοποίησε στην δεύτερη στρώση το βουρτσάκι κάθετα ώστε να εξασφαλίσεις αυτό το εφέ των κολλημένων μεταξύ τους βλεφαρίδων. Bonus: τα αφρικανικά κοτσιδάκια!

6. January Jones

Tα 90’s έχουν καταλάβει τον beauty κόσμο. Μεταξύ άλλων και το καφέ κραγιόν που φοράει εδώ η January Jones. Σέταρέ το με μάσκαρα όποιο τόνο επιδερμίδας κι αν έχεις. Και αν έχεις και τα layers των μαλλιών της ακόμη καλύτερα αφού με λίγο αλατόνερο μπορείς να έχεις αυτό το αποτέλεσμα!

7. Salma Hayek

Μπορείς να κάνεις είτε οριοθετημένους κυματισμούς είτε να το πας ένα step παραπέρα και να πειραματιστείς με το look της Salma Hayek. Αφού, δηλαδή, κάνεις κάποιους κυματισμούς με ψαλίδι να χτενίζεις με μια βούρτσα από πάνω. Βεβαίως, αν έχεις σπαστά μαλλιά απλώς χτενίζεις από πάνω!

Λοιπόν, ποιο look σου άρεσε περισσότερο και με ποιο θα ξεκινήσεις την εβδομάδα σου;

Read More

And More