7 super sexy makeup looks για να δοκιμάσεις την εβδομάδα που έρχεται!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αυτή την στιγμή μπορεί να διαβάζεις αυτές τις γραμμές από οπουδήποτε. Όπου κι αν βρίσκεσαι, όμως, ένα είναι σίγουρο: ο χρόνος και η διάθεση που έχεις να πειραματιστείς είναι πολύ περισσότερος από οποιαδήποτε άλλη περίοδο. Σωστά;

Για να υποδεχτείς την εβδομάδα, διαλέξαμε για εσένα (και για εμάς) επτά διαφορετικά μακιγιάζ, ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας!

Bronzer και μαύρο μολύβι περιμετρικά 

Photo: @lorelencoriton

Τα τελευταία χρόνια επιλέγαμε περισσότερο ανάλαφρα μακιγιάζ με αποτέλεσμα να ξεχάσουμε την δυναμική που έχει το μαύρο μολύβι τοποθετημένο περιμετρικά του ματιού. Αυτή την εβδομάδα βγαλ’το από το νεσεσέρ σου και περιέγραψε με αυτό τα μάτια σου τραβώντας ελαφρώς προς τις εξωτερικές γωνίες. Όσο για την υπόλοιπη επιδερμίδα: το bronzer είναι η τέλεια επιλογή!

Eyeliner και glossy skin 

Photo: @dmv.makeupartistry

Είναι ίσως το πιο αγαπημένο μας μακιγιάζ: τραβηγμένη γραμμή eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου και αυτές οι λεπτομέρειες λάμψης τοποθετημένες ακριβώς στα σημεία που πρέπει. Ποια είναι αυτά; Εσωτερική γωνία του ματιού, κορυφή της μύτης, η περιοχή κάτω από τα φρύδια, το V των χειλιών. Και ένα ακόμη στοιχείο που θα διαφοροποιήσει πλήρως το μακιγιάζ σου είναι το κρεμώδες ρουζ που με το σωστό blending μοιάζει πραγματικά σαν φυσικό αναψοκοκκίνισμα.

Soft smokey 

Photo: @thesophiaporter

H καλοκαιρινή εκδοχή του smokey eye είναι αυτή ακριβώς που βλέπεις εδώ! Μάτια βαμμένα με απαλές καφέ και burgundy αποχρώσεις όχι μόνο στο κινητό βλέφαρο αλλά και περιμετρικά. Bonus info: ξεκίνησε από τα μάτια και συνέχισε με το μακιγιάζ της υπόλοιπης επιδερμίδας για να γλιτώσεις τις μουντζούρες από τις σκιές που θα πέφτουν.

Pigmented flush 

Photo: @lorelencoriton

Σύμφωνα με την Γαλλίδα makeup artist, Lorélen Coriton, που δημιούργησε αυτό το look, το μυστικό είναι να επιλέξεις ένα κρεμώδες ρουζ και με ένα fluffy πινέλο να ταμπονάρεις σωστά και να δουλέψεις σαν να “σπρώχνεις” τα προϊόντα μέσα στην επιδερμίδα. Έτσι, θα έχεις πετύχει το τέλειο αναψοκοκκίνισμα. Και φυσικά, “κλείδωσε” όλη αυτή τη λάμψη με ένα face mist.

Fresh skin και παχιά φρύδια 

                                                                         Photo: @serenawylliemakeup

Επένδυσε στην σωστή βάση. Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου σωστά κάνοντας το σωστό skincare κι έπειτα πήγαινε τοπικά με τις απαραίτητες διορθώσεις. Η επιδερμίδα πρέπει να δείχνει φυσικά λαμπερή, σαν να μην φοράς τίποτα! Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο, συνέχισε με ένα πλούσιο balm με ελαφρύ χρώμα και ενίσχυσε τα φρύδια σου σε πάχος και χτενίζοντάς τα ανοδικά.

Glossy βλέφαρα 

Photo: @dmv.makeupartistry

Μια μίξη χρυσόσκονης και gloss στα βλέφαρά σου θα σου εξασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα. Για να ενισχύσεις την glossy διάθεση, κάνε τα μαλλιά σου wet look τραβώντας τα απαλά προς τα πίσω.

Contrast υφών 

                                                                         Photo: @claudianeacsu

Ενώ με μια πρώτη ανάγνωση αυτό που τραβά την προσοχή σου είναι το κατακόκκινο κραγιόν, εκείνο που επί της ουσίας κάνει το look ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το contrast ανάμεσα στις υφές. Εδώ έχουμε να κάνουμε με super ματ χείλη τα οποία έρχονται σε αντίθεση με την λαμπερή επιδερμίδα όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και τα κόκαλα του λαιμού. Μας αρέσει πολύ!

 

Read More

And More