8 μυστικά για να δείχνεις τέλεια στα zoom calls και στο facetime!

Όλοι το ζούμε αυτό το διάστημα: από κάτω πυτζάμα, από πάνω το καλό μας πουκάμισο, μερικά κοσμήματα, μακιγιάζ και έτοιμες για ένα (ακόμη!) Zoom meeting. Ένα Zoom meeting το οποίο την ώρα που ξεκινάει κι ενώ τα έχουμε κάνει όλα σωστά, βλέπουμε το πρόσωπό μας ξαφνικά από γωνίες που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο κολακευτικό. 

Αυτά είναι μερικά facts. Η ερώτηση, τώρα, είναι: τι μπορούμε να κάνουμε για να δείχνουμε όμορφες στα Zoom Meetings; Ακολουθούν 8 tips, κάποια εκ των οποίων μπορεί να μην σου έχουν περάσει καν από το μυαλό!

1.Πρόσεξε το backround!

Το συγκεκριμένο μπορεί να μην είναι makeup tip αλλά από την στιγμή που θα το υιοθετήσεις θα δεις και μεγάλη διαφορά και στον τρόπο που δείχνει το πρόσωπό σου! Βρες ένα ωραίο spot στο σπίτι σου που θα είναι το spot από όπου θα βγάζεις όλα τα Zoom calls και meetings. Με τόσο ωραίο περιβάλλοντα χώρο η προσοχή των άλλων θα αποσπάται και τυχόν ατέλειες στο πρόσωπό σου δεν θα είναι εμφανείς. 

2.Κάθισε μπροστά από ένα παράθυρο

Τίποτα δεν δείχνει το πρόσωπό σου πιο όμορφο όσο το ωραίο daylight! Για τις μέρες της καραντίνας, λοιπόν, μετακόμισε το γραφείο σου μπροστά από ένα παράθυρο από όπου θα κάνεις και τα meeting σου. Επιπλέον, ο ήλιος σου δίνει βιταμίνη D που σου φτιάχνει την διάθεση κι έτσι θα συνδυάζεις δύο σε ένα. Σε κάθε περίπτωση μην έχεις ποτέ το φως πίσω σου γιατί αυτό θα σε σκοτεινιάζει. 

3.Επένδυσε σε ένα ring light 

Το ring light είναι ένα στρογγυλό φως με υποδοχή για να στερεώνεις το κινητό σου και να είσαι τέλεια φωτισμένη σε όποιο σημείο του σπιτιού σου κι αν είσαι, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Πλέον μπορείς να βρεις ring light σε οποιοδήποτε budget και ειδικά αν σου αρέσει να κάνεις και stories στο instagram θα σου κάνει απόσβεση. Πολλά ring light θα βρεις σε ελληνικά eshop αλλά και στο amazon. 

4.Χρησιμοποίησε μια μάσκαρα για έντονες βλεφαρίδες 

Η εικόνα στα Zoom meetings και στο facetime δεν είναι αρκετά sharp με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά μας να μην φαίνονται αρκετά έντονα. Τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μια μάσκαρα που είναι για όγκο και μήκος και που θα τους εξασφαλίσει ένταση. Κι επειδή ειδικά αυτές τις μέρες της καραντίνας όλοι μας έχουμε βάλει την φροντίδα πάνω από το μακιγιάζ, επίλεξε μια μάσκαρα με συστατικά που θρέφει τις βλεφαρίδες σου όπως είναι η Pumped Up Volume του Scott Barnes (€28.00) με καλέντουλα και καστορέλαιο. Θα την βρεις στην Make Me Up. 

5.Μην ξεχνάς ποτέ το ρουζ σου!

Όπως είπαμε, τα χρώματα στα Zoom meetings είναι κάπως άτονα και εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επαναφέρεις την υγεία στην όψη σου. Αυτό που θα σου εξασφαλίσει ένα υγιές χρώμα είναι το σωστό ρουζ. Το Orgasm από Nars (€30.36) που θα βρεις στα Sephora είναι ένα iconic χρώμα που ταιριάζει σε όλες και δημιουργεί στα μάγουλά μας εκείνο το τέλειο αναψοκοκκίνισμα σαν να επιστρέψαμε μόλις από μια βόλτα στην εξοχή!

6.Ενυδατωμένα και σωστά βαμμένα χείλη

Απόφυγε τα έντονα χρώματα στα χείλη σου και το κόκκινο κραγιόν. Είσαι στο σπίτι σου και όλοι ξέρουμε ότι από κάτω φοράς πυτζάμα. Σωστά; Χρησιμοποίησε ένα κοραλί κραγιόν που δεν δείχνει υπερβολικό και πηγαίνει σε όλες και, ακόμη καλύτερα, επίλεξε ένα ενυδατικό balm χειλιών σε αυτό το χρώμα όπως το Lip Balm Σταφύλι της Korres. 

7.Βάλε concealer τοπικά και μην κάνεις full makeup!

Απόφυγε το full makeup και προτίμησε την χρήση του concealer τοπικά στις ατέλειες και κάτω από τα μάτια για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους. Χρησιμοποίησε ένα concealer ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας σου γιατί αν το concealer σου αν είναι πιο ανοιχτόχρωμο τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις τους μαύρους κύκλους σου να δείχνουν γκρι! Corrector Bobbi Brown, €27.00.

 

 

Read More

And More