8 θερμά και glossy μακιγιάζ για να υποδεχθούμε το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχει φτάσει, οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει και πολλά από τα πράγματα που κάναμε στο πρόσωπό μας (ή που δεν κάναμε!) σε επίπεδο μακιγιάζ πρέπει να αλλάξουν. Για πολλούς λόγους: και γιατί δεν μπορούμε πλέον να φοράμε τόσο βαριές υφές στην επιδερμίδα μας αλλά και γιατί έχουμε ανάγκη από ανανέωση και το μακιγιάζ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να το πετύχουμε. 

Βγάλε από το νεσεσέρ σου τις πιο ζεστές αποχρώσεις, επιστράτευσε τα bronzer και τις λάμψεις σου και υιοθέτησε κάποιο (ή και όλα!) από τα παρακάτω look που επιλέξαμε για σένα!

@carlyy.fisher

Πέρασαν πολλά χρόνια για να εκπαιδευτούμε και να μάθουμε να αγαπάμε τις φακίδες μας. Και οι φακίδες έγιναν τόσο αγαπητές ώστε ακόμη κι εκείνοι που δεν τις είχαν έκαναν τα πάντα για να τις αποκτήσουν με το σωστό μακιγιάζ! Για το καλοκαίρι, λοιπόν, αν είσαι από τις τυχερές με φακίδες ανάδειξέ τις χρησιμοποιώντας λεπτόρρευστα ή και καθόλου foundation, χτένισε τα φρύδια σου ανοδικά και βάψε τα χείλη σου με ένα υπέροχο peachy κραγιόν. 

@malvina_isfan

Οι γυαλάδες και οι λάμψεις μας αρέσουν πολύ και μπορείς να τις επιλέξεις είτε σε γενναίες δόσεις για όλο το πρόσωπο είτε σε μικρότερες, περιορίζοντάς τις στα μάτια. Εδώ βλέπουμε την δεύτερη εκδοχή και μας αρέσει πολύ! Για να το πετύχεις χρησιμοποίησε μια χρυσή compact σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και με ένα μαύρο μολύβι τόνισε τις ρίζες του βλεφάρου κι έπειτα σβήσε. 

@japacha 

Bronzer περασμένο και κατά μήκος της μύτης, μεταλλική σκιά στα μάτια και αυτό το τέλειο ντεγκραντάρισμα χρωμάτων στα χείλη που ξεκινάει από καφέ- peachy στο εξωτερικό περίγραμμα και καταλήγει ροζ στο κέντρο των χειλιών. 

@pennyantuar 

Λατρεύουμε αυτό το υπέροχο contrast ανάμεσα στην σκούρα και glossy επιδερμίδα με τη μοβ σκιά περασμένη κατά μήκος του κινητού βλεφάρου που δίνει την αίσθηση ότι τοποθετήθηκε κάπως άτακτα και μόνο με τα δάχτυλα. 

Ένα από τα ωραιότερα μακιγιάζ του καλοκαιριού που απογειώνει το trend του glowy skin αφού οι λάμψεις είναι τοποθετημένες στα σημεία που πρέπει ακριβώς στο πρόσωπο αλλά και στα μάτια και φυσικά το look ολοκληρώνεται με αντίστοιχη glossy υφή και στα χείλη.

@thelillierose 

Μπορεί το συγκεκριμένο μακιγιάζ να είναι αρκετά τολμηρό αλλά μπορείς να υιοθετήσεις μικρότερες δόσεις και με το trick αυτό του ρουζ κοντά στα πλαϊνά των ματιών να δημιουργήσεις ένα εφέ πιο ανορθωμένων χαρακτηριστικών. 

@thelillierose

Θέλουμε να ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια γι’αυτό εδώ το μακιγιάζ και ευτυχώς η makeup artist που δημιούργησε το συγκεκριμένο look μας την έδωσε. Κράτησε σημειώσεις, λοιπόν: το highlighter είναι το eauty Light Wand Highlighter της Charlotte Tilbury, στα μάτια και τα χείλη χρησιμοποιήθηκε η illow Talk Eyeshadow Palette & Cheek to Chic blush στην απόχρωση Love Glow, τα φρύδια χτενίστηκαν ανοδικά με το Soap Brows και, τέλος, στα χείλη το μοντέλο φοράει το Lip Glow 001 Pink από Dior Makeup. 

@keniaarteaga 

Glossy μάτια σεταρισμένα με glossy χείλη στους ίδιους ακριβώς τόνους: ένα combo που μας αρέσει πολύ! Μάλιστα, για περισσότερη ένταση μπορείς να τονίσεις τις ρίζες των βλεφαρίδων σου με ένα μαύρο, μαλακό μολύβι κι έπειτα να ενισχύσεις με γενναίες δόσεις μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες. 

Read More

And More