90’s smoky eye: Dark και σοφιστικέ είναι το look που θα σου χαρίσει το πιο σέξι βλέμμα

Τα 90’s όσον αφορά στο μακιγιάζ είναι και πάλι εδώ. Οι celebrity make up artists τα έχουν λατρέψει και απογειώσει ειδικά το smoky eyes στο οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία τόσο οι ίδιοι όσο και οι διάσημες πελάτισσες τους. Οι σκούρες σκιές απλώνονται στα βλέφαρα χαρίζοντας στο βλέμμα την πιο σέξι και σοφιστικέ πινελιά. Dramatic, με λαμπερό shimmer, μαύρες αλλά και γήινες αποχρώσεις, οι experts δημιούργησαν τις πιο εντυπωσιακές εκδοχές του έχοντας πάντα ως μούσες τις εμβληματικές φιγούρες της συγκεκριμένης δεκαετίας. 

Θεωρείται άλλωστε κλασικό και είναι σίγουρο πως στο νεσεσέρ σου υπάρχουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα για να το πετύχεις. Μένει η έμπνευση και γι’ αυτό φρόντισαν τόσο οι ειδικοί όσο και οι celebrities, super models και it girls που το υιοθέτησαν στις επίσημες εμφανίσεις τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lilyjamesofficial

Η Lily James είναι λάτρης του 90’s smoky eye και ο προσωπικός της make up artist Hung Vanngo χρησιμοποιεί γήινους αλλά και γκρίζους τόνους που ταιριάζουν πολύ στο χρώμα των ματιών και την επιδερμίδα της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deepika Padukone (@deepikapadukone)

Όταν το smoky eye συναντά το winged το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό και η Deepika Padukone το γνωρίζει. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που τονίζει συχνά το βλέμμα της με τα πιο μυστηριώδη looks. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mali Magic (@kingmalimagic)

Το κλασικό 90’s smoky eye θέλει να τονίζεις τα μάτια με γκρι και μαύρη σκιά και αν θέλεις να ακολουθήσεις το πρωτότυπο look δεν μένει παρά να αποκτήσεις την κατάλληλη παλέτα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simone Ashley (@simoneashley)

Υπάρχει βέβαια και το glam and clean smoky με απαλές λάμψεις που δημιουργείς με shimmer ή ακόμη και glitter και σκούρες μεν αποχρώσεις αλλά του πράσινου και του μπλε. Είναι η πιο μοντέρνα ματιά του και εκείνη που μπορείς να αντιγράψεις ευκολότερα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Το μοβ είναι ένα εξίσου υπέροχο χρώμα κι εκείνο που προσφέρει στο smoky eye το πιο γοητευτικό και θηλυκό εφέ. Το φετινό χειμώνα θα το δεις παντού και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τολμήσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominic Skinner (He/Him) (@dominic_mua)

ΚΙ αν αγαπάς τα tutorial και θέλεις να δει πως θα δημιουργήσεις βήμα-βήμα το απόλυτο look ο Dominic Skinner σε βοηθά. Ξεκινά με ένα μαύρο μολύβι και κάνοντας το περίγραμμα τόσο στο εσωτερικό το κάτω βλεφάρου όσο και του πάνω. Συνεχίζει με το ίδιο μολύβι ακολουθώντας το smudge εφέ που μεταμορφώνει σε σκιά με τη βοήθεια ενός πινέλου. Ολοκληρώνει το smoky με μια μπορντό σκιά αλλά και με μικρή ποσότητα χρυσής. 

Read More

And More